Închide meniul

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, primul ei Grand Slam de la revenire

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2024, 15:42

Reclamă
Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, primul ei Grand Slam de la revenire

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Getty Images

Bookmakerii au afişat cota pe care o are Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, ceea ce ar putea fi primul Grand Slam al sportivei noastre după revenirea în urma scandalului de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona revine abia acum în circuit, după o pauză de aproape cinci luni. Va juca la Hong Kong şi speră să adune cât mai multe meciuri până la primul Grand Slam al sezonului viitor, care se va disputa în perioada 12-26 ianuarie.

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025

Halep are o cotă de 18 la câştigarea turneului de la Antipozi. Favorita specaliştilor este Aryna Sabalenka. Campioana ultimelor două ediţii are o cotă de 3.50. Iga Swiatek e a doua favorită, cu o cotă de 5, iar Elena Rybakina e pe 3 la acest capitol, având cotă 10.

Coco Gauff (12), Naomi Osaka (12), Jessica Pegula (15) sunt celelalte jucătoare cotate cu şanse mai mari la câştigarea turneului de la Antipozi. Pe de altă parte, Simo le întrecere la acest capitol pe Mirra Andreeva, Marketa Vondrouseva, Maria Sakkari, Jelena Ostapenko, Ons Jabeur sau Elina Svitolina.

Cea mai bună performanţă a Simonei la AO a venit în 2018, atunci când a pierdut dramatic finala împotriva danezei Caroliene Wozniacki, Ea a mai disputat o semifinală în 2019 şi a mai ajuns în sferturi în trei rânduri.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong

În primul tur de la WTA 125 Hong Kong, Simona Halep o va întâlni pe Arina Rodionova, locul 114 în clasamentul WTA. Organizatorii au anunţat ordinea meciurilor de miercuri, iar duelul Simonei Halep este ultimul de pe terenul central.

Meciurile de miercuri de la Hong Kong sunt programate de la ora 09:00, ora României. Ziua de pe terenul central este deschisă de alte două românce. Monica Niculescu şi Gabriela Ruse vor juca la dublu împotriva perechii Birrell/Hsieh.

După duelul celor două românce vor mai avea loc un meci de simplu şi un meci de dublu, urmate de duelul Simona Halep – Arina Rodionova, care va închide ziua de pe terenul central, potrivit site-ului WTA. Partida va începe în jurul orei 13:00.

Reclamă

Simona Halep a ajuns duminică la Hong Kong, iar luni a disputat şi primul antrenament. Românca revine mai repede pe teren decât s-ar fi aşteptat, după cum a declarat chiar în videoclipul prin care îşi anunţa participarea la Hong Kong.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și