Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!”

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 16:30

Reclamă
Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong

Simona Halep/ Profimedia

Simona Halep a oferit prima reacţie, după victoria cu Arina Rodionova, din primul tur al turneului de la Hong Kong. Românca s-a declarat extrem de bucuroasă pentru succesul înregistrat, primul în circuit după mai bine de doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a învins-o pe Arina Rodionova cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4. Pentru un loc în turul al treilea, românca se va duela cu Anna Blinkova (78 WTA).

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong

Simona Halep le-a mulţumit fanilor care au venit să o încurajeze, la duelul cu Arina Rodionova. Românca a transmis că a simţit presiune, după câştigarea primului set, dat fiind faptul că adversara şi-a crescut nivelul de joc.

Totodată, „Simo” a transmis că se resimte după meciul de mare luptă cu Rodionova, însă speră să se recupereze la timp pentru duelul din turul secund, duel care se va disputa mâine, ora urmând să fie anunţată de organizatori.

„În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit, a fost o plăcere să revin aici, să joc primul meci după câteva luni. Mă simt foarte obosită, dar a fost prima victorie după mai bine de doi ani. Am venit aici după ce am primit o invitaţie din partea organizatorilor. Sunt fericită să fiu aici pentru prima dată, oraşul e frumos, oamenii m-au primit bine, am luptat astăzi şi am reuşit să câştig.

Reclamă
Reclamă

Am simţit puţină presiune, după primul set. Şi-a ridicat şi ea nivelul, a fost o bătălie. Vreau să mă recuperez, să fiu aptă pentru mâine, vreau să am grijă de corpul meu până mâine şi să vin să joc din nou în faţa fanilor.

(N.r. Ce vrei sa faci aici, după turneu?) Pentru moment, tenisul îmi ia toată energia, dar după turneu, vreau să vizitez oraşul. Am ieşit puţin din hotel, oraşul are multă energie, vreau să aduc asta pe terenul de tenis”, a declarat Simona Halep, pentru site-ul WTA.

Final de coşmar pentru Simona Halep, după mai bine de doi ani de aşteptare

Este final de coşmar pentru Simona Halep. Fostul lider WTA, ajuns pe locul 1130 în clasamentul mondial, a „spart gheaţa”. Campioana noastră poate răsufla în sfârşit uşurată.

Reclamă

Revenită după cinci luni pe terenul de tenis, într-un meci oficial, „Simo” a reuşit să o învingă cu mari emoţii pe Arina Rodionova. Românca în vârstă de 33 de ani a reuşit să câştige meciul din primul tur al turneului de la Hong Kong.

Simona Halep a câştigat cu 6-2 primul set, dar actul secund i-a revenit adversarei ei cu 6-4. În decisiv, fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon s-a impus cu 6-4 şi continuă în competiţie.

A fost prima victorie a Simonei Halep după mai bine de doi ani de aşteptare. Ultimul succes data de pe 17 august 2022, de la Cincinnati. Au trecut de atunci 777 de zile!

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

20:50

LIVE SCOREReal Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (22:00)! Două meciuri se dispută ACUM

20:45

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă! Ce a spus despre colegul de la Universitatea Craiova

20:06

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1: „Plus procente!” Pe cine a pus ochii patronul de la FCSB

19:32

„Aş minţi dacă aş spune asta!” Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB. De ce i-a mulţumit lui Gigi Becali

18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și