Închide meniul

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 18:56

Reclamă
„Cuvintele nu pot descrie sentimentul! Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong

Simona Halep, la finalul meciului cu Arina Rodionova, de la Hong Kong/ Instagram Simona Halep

Simona Halep a transmis un scurt mesaj, după victoria din primul tur de la Hong Kong. Românca a putut răsufla uşurată, după ce a rupt „blestemul” şi a obţinut primul succes în circuitul WTA, după o pauză de mai bine de doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al turneului de 125 de puncte WTA de la Hong Kong, după ce a învins-o în trei seturi pe Arina Rodionova, scor 6-2, 4-6, 6-4.

Simona Halep a răsuflat uşurată, după victoria de la Hong Kong! Mesajul transmis

Simona Halep a transmis că nu poate exprima în cuvinte fericirea pe care a resimţit-o în momentul în care a obţinut victoria la Hong Kong. Românca a fost copleşită de euforia momentului şi a transmis un mesaj emoţionant, pe reţelele de socializare.

„Simo” a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au susţinut-o, subliniind faptul că încurajările primite au ajutat-o enorm, în perioada de mai bine de doi ani fără nicio victorie în circuitul WTA.

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi din nou pe teren pentru a concura și de a câștiga primul meci după o perioadă atât de lungă, în sportul pe care-l iubesc. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și iubirea voastră, înseamnă totul pentru mine”, a transmis Simona Halep, pe Instagram, după 6-2, 4-6, 6-4 cu Arina Rodionova, la Hong Kong.

Reclamă
Reclamă

În turul secund, Simona Halep se va duela cu Anna Blinkova, ocupanta locului 78 WTA şi a treia favorită a turneului de la Hong Kong. Duelul se va disputa joi dimineaţa, şi va fi al doilea de pe terenul central, după confruntarea dintre Gabriela Ruse şi Ajla Tomljanovic, care se va disputa de la ora 9:00, ora României.

Simona Halep nu s-a mai duelat până acum cu Anna Blinkova. Rusoaica în vârstă de 26 de ani a învins-o în două seturi pe Peangtarn Plipuech, scor 6-0, 6-1, pentru a se califica în turul al doilea de la Hong Kong.

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani

Americanii au descris imediat prima victorie obţinută de Simona Halep, în circuitul WTA, după mai bine de doi ani. Jurnaliştii au transmis că românca a reuşit să „supravieţuiască” în duelul dramatic cu Arina Rodionova.

Reclamă

Presa de peste Ocean a fost cu ochii pe meciul Simonei Halep şi a reacţionat la scurt timp după ce românca a învins-o pe Arina Rodionova. Americanii au notat faptul că duelul a fost unul dramatic, însă românca a rezistat eroic pentru a-şi trece în cont primul succes, după mai bine de doi ani.

„Simona Halep a supravieţuit unei drame şi a obţinut prima victorie, după doi ani!

Fostul număr 1 WTA a jucat primul meci, după ce o accidentare la genunchi a forţat-o să se retragă în mai, în meciul de la Trophee Clarins. Şi după un start în forţă, românca a început să aibă probleme şi a dat dovadă puţin de o inconsecvenţă în joc. Dar după puţină dramă, a reuşit în cele din urmă să o învingă pe Rodionova, în puţin peste două ore de joc.

În setul trei, Halep a avut de două ori avantajul unui break, şi tot de atâtea ori şi-a pierdut avansul. Din fericire, jucătoarea de 33 de ani a reuşit să nu-şi piardă calmul, a făcut break din nou şi a servit pentru câştigarea meciului”, au notat americanii de la tennisworldusa.org.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM! „Galacticii”, conduşi de Lille! Kylian Mbappe e rezervă

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și