Închide meniul
Foto

Reacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei

Publicat: 4 octombrie 2024, 11:14

Reclamă
Reacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei

Reacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK - FCSB 0-1

Andriana Charalambous şi Elias Charalambous / Colaj AS.ro/Profimediaimages

A apărut reacţia fiicei lui Elias Charalambous, după PAOK – FCSB, scor 0-1, din grupa principală a UEFA Europa League. Andriana Charalambous a fost prezentă pe „Toumba”, acolo unde campioana României a reuşit să o învingă pe echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica tehnicianului cipriot a văzut din tribună meciul FCSB-ului. A sărbătorit alături de fratele ei victoria care este una uriaşă pentru roş-albaştri. La final, amândoi şi-au aşteptat tatăl pentru a se bucura împreună (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1

Andriana a postat, pe Insta Story, mai multe imagini din timpul meciului. A distribuit şi o fotografie cu Elias Charalambous, de pe contul oficial al FCSB-ului.

Fiica antrenorului echipei lui Gigi Becali a avut o reacţie emoţionantă. A folosit un emoji care înfăţişează o inimă roşie.

Reclamă
Reclamă

Andriana Charalambous este mereu alături de tatăl ei. În vârstă de 21 de ani, ea a făcut senzaţie şi la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Tânăra care este fotomodel a ţinut în braţe şi trofeul Ligii 1.

Elias a dat un adevărat „tun” financiar de când este antrenor la FCSB. Câştigarea titlului în România şi calificarea în grupa Europa League i-au adus 200.000 de euro.

Elias Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1

După meci, jurnaliștii eleni au stat de vorbă cu Charalambous, fostul jucător de la PAOK. Cipriotul a jucat pentru echipa din Salonic în 2006, atunci când Rapidul lui Lucescu o învingea cu 1-0 pe PAOK, pe vechiul Giuleşti.

Reclamă

Știam de la început că va fi un meci dificil. Aș vrea să-mi felicit jucătorii pentru efortul uriaș pe care l-au depus. Știam ce dificultăți ne așteaptă, dar am rămas concentrați, în ciuda ghinionului, accidentărilor și cartonașului roșu. Am reușit să ținem de rezultat și să câștigăm cele 3 puncte.

Azi, am fost disciplinați și concentrați și asta a făcut diferența. PAOK e o echipă de calitate, au fost momente în care au pus o presiune mare pe noi și sunt sigur că mai au multe de demonstrat. Lucescu e un antrenor excelent, PAOK își va reveni și va juca mai bine. Îl apreciez extrem de mult pe Lucescu și am învățat multe de la el”, a mărturisit după meci, Elias Charalambous, notează gazzetta.gr.

FCSB, victorie dramatică obţinută la Salonic

La Salonic, gazdele au avut prima ocazie, în minutul 9, când Târnovanu a scos la lovitura de cap a lui Baba Rahman. Taison a trimis în bară, în minutul 28, iar bucureştenii l-au pierdut pe Lixandru, accidentat la genunchi în minutul 45+4. După alte patru minute, la ultima fază a primei reprize, Olaru a recuperat un balon, l-a depăşit pe Michailidis şi i-a pasat în careu lui Bîrligea, iar acesta a înscris. Oaspeţii au intrat cu avantaj la pauză, dar au rămas în zece din minutul 56, după eliminarea lui Olaru, care a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ stupid. Târnovanu a intervenit excelent la capul trimis de Despodov, în minutul 62.

Bîrligea s-a accidentat şi el, fiind înlocuit în minutul 78. Deşi repriza secundă a fost prelungită cu zece minute, bucureştenii au rezistat, chiar dacă grecii au lovit bara în minutul 90+7, prin Michailidis, şi s-au impus cu 1-0. PAOK a bifat a treia înfrângere consecutivă în toate competiţiile, iar FCSB se numără printre cele cinci echipe care au punctaj maxim în Liga Europa, fiind pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte.

PAOK SALONIC: Kotarski – Sastre (A. Zivkovic 70), Kedziora, Michailidis, Baba Rahman – M. Camara (Bakayoko 69), Ozdoev (Schwab 73) – Taison, Konstantelias, Despodov (Shola Shoretire 83) – Chalov (Tissoudali 70). ANTRENOR: Răzvan Lucescu

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, M.Popescu, Radunovic – Şut, Lixandru (Edjouma 45+6) – Al. Băluţă (Miculescu 46), Olaru, Fl. Tănase (Oct. Popescu 64) – Bîrligea (Baba Alhassan 78). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: M. Camara 3, Sastre 45+2 / Fl. Tănase 16, M. Popescu 43, Olaru 45+4, Bîrligea 74, Târnovanu 86

Cartonaş roşu: Darius Olaru (FCSB) min. 56

Arbitri: Sascha Stegemann – Marco Achmuller, Christof Gunsch – Martin Petersen (toţi din Germania)

Arbitri VAR: Pascal Muller – Katrin Rafalski (ambii din Germania)

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:01

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă! Când poate reveni francezul lui Juventus pe teren

19:29

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

19:24

Marius Şumudică a spus motivul pentru care nu a văzut victoria FCSB-ului cu PAOK! Mesajul pe care l-a transmis echipei lui Becali

19:17

Ce coincidenţă! Jannik Sinner şi Aryna Sabalenka, sezoane în oglindă în 2024. Ce au în comun cei doi mari campioni

18:48

VIDEOCum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și