Închide meniul
VIDEO

Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 octombrie 2024, 14:04

Reclamă
Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule!

Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren

Florin Niţă, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren! În prelungirile partidei Damac – Al Shabab 1-0, din prima ligă a Arabiei Saudite, atacantul lui Al Shabab, Majed Abdullah, s-a prăbuşit, în urma unui contact dur cu un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Majed Abdullah şi-ar fi înghiţit limba. Florin Niţă a intervenit imediat. El i-a acordat primul ajutor lui Abdullah până când a sosit echipajul medical, care a intervenit de urgenţă.

Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

În timp ce îi acorda primul ajutor jucătorului, Florin Niţă chema disperat ambulanţa. El chiar l-a dat la o parte pe un jucător care dorea să intervină. Având în vedere că ştia cum să acorde primul ajutor, Florin Niţă i-a salvat viaţa lui Majed Abdullah. După ce medicii au intrat pe teren şi i-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă fotbalistului, Florin Niţă s-a retras şi a urmărit atent ce se întâmpla.

El şi-a dat seama imediat că jucătorul va supravieţui. Portarul naţionalei a făcut un semn de ok spre banca de rezerve.

Imaginile cu intervenţia salvatoare a lui Florin Niţă au apărut pe Instagram. „Eşti un adevărat erou, omule!”, i-a transmis lui Florin Niţă cel care a distribuit imaginile pe Instagram.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Jan Vild (@jendavild)

Florin Niţă a semnat cu echipa românilor Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu în vara acestui an

Florin Niţă evoluează la Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, din vara acestui an. Niţă este coleg la Damac cu Nicolae Stanciu, ambii făcând parte din lotul echipei naţionale a României.

Niţă a fost titular la EURO 2024 şi a avut o evoluţie apreciată de specialişti. România a reuşit cu Niţă în poartă o performanţă extraordinară, calificarea în optimile de finală, acolo unde a fost eliminată de Olanda.

Reclamă

Niță a ajuns la echipa lui Nicolae Stanciu și Cosmin Contra din postura de jucător liber de contract. În vârstă de 37 de ani, Niţă transmitea, după transfer, că este fericit pentru că va evolua în campionatul din Arabia Saudită, despre care a spus că este „puternic”.

”Sunt fericit că voi putea lucra în această echipă și voi experimenta noi lucruri într-un campionat atât de puternic”, declara Florin Niță, potrivit paginii oficiale a celor de la Damac.

În Arabia Saudită, Florin Niță se va duela cu staruri uriașe din lumea fotbalului: Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Neymar sau Aleksandar Mitrovic. În cariera sa, Florin Niță a mai evoluat pentru: Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Pardubice și Gaziantep. În momentul de față este cotat la suma de 225.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Florin Niță, peste nume uriașe în TOPUL portarilor de la EURO 2024

Florin Niță s-a clasat peste nume uriașe în TOPUL portarilor de la EURO 2024! Italienii au alcătuit un clasament bazat pe evoluțiile oamenilor din poartă, de la Campionatul European din Germania.

Publicația italiană tuttomercatoweb.com a realizat topul portarilor de la EURO 2024. În cadrul acestuia, Florin Niță a fost clasat pe o poziție mai bună față de nume mari ale fotbalului european.

Concret, italienii l-au considerat pe Niță „mai bun” decât Unai Simon (Athletic Bilbao), care a câștigat EURO 2024 cu Spania, Peter Gulacsi (RB Leipzig), Yann Sommer (Inter Milano) sau Kasper Schmeichel.

Iată TOPUL portarilor de la EURO 2024, în opinia jurnaliștilor italieni:

 

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

LIVE SCOREUnirea Slobozia – U Cluj 2-2. Meci „nebun” în Liga 1! „Șepcile roșii”, spectacol în a doua repriză! Au revenit de la 0-2

18:01

Jese Rodriguez a semnat cu Johor Southern Tigers, din Malaezia! Prima reacțiea fostului star de la Real Madrid: „Un club de top!”

18:00

CFR Cluj – Poli Iaşi, LIVE TEXT, 19:00! Clujenii lui Dan Petrescu, fără victorie de trei etape! Echipele de start

17:58

Patrice Evra, val de critici asupra lui Kylian Mbappe: „I-ai dat cheile de la PSG şi naţională, dar nu e la nivelul lui Benzema!”

17:49

EXCLUSIVCristina Neagu, despre „povara” celebrităţii: „Nu te gândi acum că sunt Messi şi Ronaldo şi nu pot merge pe stradă!”

17:30

„De ce să fie trist?” Elias Charalambous, mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și