Închide meniul

Florin Niță, peste nume uriașe în TOPUL portarilor de la EURO 2024! Cum arată clasamentul complet

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2024, 16:53

Reclamă
Florin Niță, peste nume uriașe în TOPUL portarilor de la EURO 2024! Cum arată clasamentul complet

Florin Niță, peste nume uriașe în TOPUL portarilor de la EURO 2024!

Profimedia

Florin Niță a fost clasat peste nume uriașe în TOPUL portarilor de la EURO 2024! Italienii au alcătuit un clasament bazat pe evoluțiile oamenilor din poartă, de la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niță a avut un EURO „de vis”, având în vedere că a avut prestații apreciate în toate partidele tricolorilor, de la turneul final. România s-a oprit în „optimile” EURO 2024, acolo unde a fost învinsă de Olanda, cu scorul de 3-0.

Florin Niță, peste nume uriașe în TOPUL portarilor de la EURO 2024!

Publicația italiană tuttomercatoweb.com a realizat topul portarilor de la EURO 2024. În cadrul acestuia, Florin Niță a fost clasat pe o poziție mai bună față de nume mari ale fotbalului european.

Concret, italienii l-au considerat pe Niță „mai bun” decât Unai Simon (Athletic Bilbao), care a câștigat EURO 2024 cu Franța, Peter Gulacsi (RB Leipzig), Yann Sommer (Inter Milano) sau Kasper Schmeichel (liber de contract, fost campion în Premier League cu Leicester).

Iată TOPUL portarilor de la EURO 2024, în opinia jurnaliștilor italieni:

Reclamă
Reclamă 4

Marius Șumudică, anunțul momentului despre viitorul lui Florin Niță!

Marius Șumudică a făcut anunțul momentului despre viitorul lui Florin Niță! Fostul antrenor de la Gaziantep a vorbit despre următoarea destinație a portarului care a făcut spectacol la EURO 2024.

Florin Niță a avut prestații solide în poarta echipei naționale, la turneul final din Germania. Totuși, acesta a rămas liber de contract în această vară, iar acum este nevoit să își găsească un nou angajament.

Chiar dacă, inițial, s-a vorbit despre o nouă înțelegere cu Gaziantep, Marius Șumudică a dezvăluit că Florin Niță va semna cu un club din Arabia Saudită, în următoarele zile.

Reclamă

„Ceea ce s-a discutat prin presă, că îi dă 800 de mii Gaziantep, e o minciună. Gaziantep vrea în momentul de față să ia un portar grec, cu 250 de mii salariu. Deci bugetul la echipele din Anatolia este undeva la 400 de mii de jucător, dacă ajungi la 500 de mii, ca atacant, te pupi. Este inflație foarte mare.

Nicio șansă ca Niță să se ducă la Gaziantep. Eu știu că are ofertă din Arabia Saudită, în două-trei zile trebuie să o închidă cu o echipă de acolo. Așa știu eu.

Și mai are și alte oferte, dar pe care nu le-a luat în calcul, pentru că erau mult sub cea din Arabia Saudită”, a spus Marius Șumudică, la fanatik.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și