Închide meniul

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

Bogdan Stănescu Publicat: 6 octombrie 2024, 10:27

Reclamă
Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

Levadiakos - PAOK LIVE VIDEO

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Levadiakos – PAOK va fi în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu are nevoie disperată de victorie, după trei meciuri în care a fost învinsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a pierdut cu Galatasaray şi FCSB în Europa League şi a fost învinsă acasă, de Aris, în derby-ul oraşului Salonic. PAOK – Aris, meci transmis în direct în AntenaPLAY, s-a terminat 0-1.

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

Răzvan Lucescu nu va putea conta la partida cu Levadiakos pe Baba, Brandon Thomas şi Antonis Tsiftsi. Iată lotul pe care antrenorul român îl va avea la dispoziţie pentru duelul cu Levadiakos, potrivit site-ului oficial al lui PAOK:

Kotarski, Pavlenka, Balomenos, Vieirinha, Otto, Kedziora, Lovren, Koley, Gomez, Bakayoko, Kamara, Schwab, Ozdoev, Konstantelias, Murg, Taison, Shoretire, A. Zivkovic, Despodov, Tissoudali, Chalov.

PAOK, campioana en-titre, se află pe locul 4 în Superliga Greciei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu are 13 puncte după 6 etape. Diferenţele la vârful clasamentului sunt foarte mici, iar PAOK ar putea deveni din nou lider în urma acestei etape. AEK a fost învinsă surprinzător de Panetolikos, cu 1-0, într-un meci transmis tot în AntenaPLAY, iar PAOK o va depăşi în clasament dacă va reuşi să o învingă pe Levadiakos.

Reclamă
Reclamă

Olympiacos, care are acelaşi număr de puncte cu PAOK, dispută derby-ul cu Panathinaikos la aceeaşi oră la care Răzvan Lucescu se luptă cu Levadiakos. Şi acest meci va fi transmis LIVE în AntenaPLAY. Aris e în prezent pe locul 2 în campionatul Greciei, cu 14 puncte. Ea are însă un meci în plus jucat faţă de PAOK şi Olympiacos. Sâmbătă, Aris a învins-o cu 2-0 pe Lamia.

Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB!

Presa din Grecia a anunţat care este decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după înfrângerea campioanei Greciei cu FCSB.

PAOK a ajuns la trei înfrângeri consecutive (cu Galatasaray, Aris şi FCSB), iar Ivan Savvidis a decis să îi amendeze pe jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu.

Reclamă

Potrivit gazzetta.gr, decizia lui Savvidis este considerată o „măsură preventivă” pentru viitor. Patronul campioanei Greciei doreşte ca jucătorii săi să se „trezească”.

Savvidis este foarte nemulţumit de numeroasele ratări ale jucătorilor campioanei Greciei. Cuantumul amenzii pe care o vor primi jucătorii nu a fost încă specificat.

Ivan Savvidis a luat această măsură şi sezonul trecut, după un meci al lui PAOK cu Lamia, încheiat cu scorul de 1-1. Savvidis a impus o amendă de 200.000 de euro, în total, pentru toţi jucătorii, dar ea nu a mai fost plătită având în vedere că PAOK a câştigat campionatul.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

14:10

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

13:52

Mesajul lui Nicolae Stanciu pentru Darius Olaru, după ce căpitanul FCSB-ului a fost eliminat cu PAOK!

13:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele probabile

13:21

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

12:54

VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și