Închide meniul

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

Alex Masgras Publicat: 6 octombrie 2024, 20:15

Reclamă
Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

Final dramatic în Guimaraes - Boavista 2-2, în AntenaPLAY

Guimaraes - Boavista / Antena Sport

A avut loc un final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, meci care a fost transmis LIVE în AntenaPLAY. Gazdele au pierdut incredibil două puncte pe teren propriu, în etapa a 8-a din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guimaraes conducea cu 2-0 în minutul 90+4, dar a rămas cu un singur punct după fluierul final. Boavista a primit două lovituri de la 11 metri şi a obţinut un punct nesperat.

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

Guimaraes a deschis scorul în minutul 34 prin Gustavo, după care acelaşi brazilian a majorat diferenţa în minutul 49. După ce Boavista a avut un gol anulat de VAR în minutul 84, totul părea că se îndreaptă către o victorie a gazdelor.

Arbitrul a dictat nouă minute de prelungire, iar Boavista a beneficiat de două lovituri de la 11 metri. Primul a fost transformat în minutul 90+5 de Reisinho. Boavista a forţat egalarea şi a primit un nou penalty. În minutul 90+15, acelaşi Miguel Reisinho a marcat şi a obţinut remiza pentru Boavista.

După fluierul final, spiritele s-au încins. Jucătorii  celor două echipa au avut un mic conflict.

Reclamă
Reclamă

După această partidă, Guimaraes se află pe locul 5, cu 14 puncte, în timp ce Boavista este pe 14, cu 6 puncte, la un singur punct deasupra liniei.

Etapa viitoare, Guimaraes va juca pe terenul celor de la Estrela, în timp ce Boavista primeşte vizita celor de la Moreirense.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 LIVE VIDEOFC Porto – Braga se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Cel mai tare meci al serii din Liga Portugal! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și