Închide meniul

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

Alex Masgras Publicat: 6 octombrie 2024, 20:15

Reclamă
Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

Final dramatic în Guimaraes - Boavista 2-2, în AntenaPLAY

Guimaraes - Boavista / Antena Sport

A avut loc un final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, meci care a fost transmis LIVE în AntenaPLAY. Gazdele au pierdut incredibil două puncte pe teren propriu, în etapa a 8-a din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guimaraes conducea cu 2-0 în minutul 90+4, dar a rămas cu un singur punct după fluierul final. Boavista a primit două lovituri de la 11 metri şi a obţinut un punct nesperat.

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

Guimaraes a deschis scorul în minutul 34 prin Gustavo, după care acelaşi brazilian a majorat diferenţa în minutul 49. După ce Boavista a avut un gol anulat de VAR în minutul 84, totul părea că se îndreaptă către o victorie a gazdelor.

Arbitrul a dictat nouă minute de prelungire, iar Boavista a beneficiat de două lovituri de la 11 metri. Primul a fost transformat în minutul 90+5 de Reisinho. Boavista a forţat egalarea şi a primit un nou penalty. În minutul 90+15, acelaşi Miguel Reisinho a marcat şi a obţinut remiza pentru Boavista.

După fluierul final, spiritele s-au încins. Jucătorii  celor două echipa au avut un mic conflict.

Reclamă
Reclamă

După această partidă, Guimaraes se află pe locul 5, cu 14 puncte, în timp ce Boavista este pe 14, cu 6 puncte, la un singur punct deasupra liniei.

Etapa viitoare, Guimaraes va juca pe terenul celor de la Estrela, în timp ce Boavista primeşte vizita celor de la Moreirense.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! Execuţie superbă în FCSB – Gloria Buzău

21:59

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 0-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

21:48

VIDEOAlexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

21:38

Gigi Becali nu a mai rezistat şi a făcut prima schimbare în minutul 29 al partidei cu Gloria Buzău

21:30

Fază controversată în FCSB – Gloria Buzău! Sebastian Colţescu a dictat penalty, dar VAR-ul a întors faza

21:29

„Poate îşi dă demisia!” Primele reacţii după discursul lui Marius Şumudică de la Botoşani: „Nu prea se vede diferenţa”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și