Închide meniul

Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță! Mijlocașul a dat cărțile pe față: „Nu a ascultat ce a spus lumea!”

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 12:54

Reclamă
Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță! Mijlocașul a dat cărțile pe față: Nu a ascultat ce a spus lumea!”

Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță

Alexandru Mitriță și Mircea Lucescu/ Profimedia

Alexandru Mitriță a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu, după revenirea la echipa națională. Mijlocașul s-a declarat recunoscător pentru faptul că „Il Luce” i-a oferit încredere și nu a ascultat părerile altora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță a fost convocat pentru „dubla” cu Cipru și Lituania, din Liga Națiunilor. Partida cu Lituania va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 15 octombrie.

Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță

Alexandru Mitriţă a declarat că a găsit un grup unit la revenirea la echipa naţională, iar acest lucru se reflectă asupra rezultatelor.

”Sunt foarte bine, într-o postură foarte bună. Cu Lituania (n-r- în 9 septembrie, scor 3-1 pe stadionul Steaua) a fost o revenire importantă, cu emoţii mari, dar sunt bucuros că m-am întors. Am lipsit ceva timp, dar am revenit şi am găsit acel grup, unitate. Toţi jucătorii se înţeleg foarte bine, se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele. La golul cu Lituania mă aşteptam ca Denis (Alibec) să-mi paseze am încercat să-i dau în faţă ca să poată să dea el gol, dar am dat prea uşor pasul, iar după aceea Denis a făcu o fază excelentă, a aşteptat, mi-a pasat şi aşa a venit golul”, a declarat Mitriţă, pentru FRF TV.

El a povestit şi ce i-a spus selecţionerul Mircea Lucescu, care l-a îmbrăţişat după ce a marcat în meciul din 9 septembrie. ”Domnul Lucescu mi-a spus că se bucură pentru mine. După toată această perioadă a avut încredere în mine, nu a ascultat ce a spus lumea despre mine, a fost o perioadă grea pentru mine”.

Reclamă
Reclamă

Mitriţă a revenit în septembrie la echipa naţională, după ce nu mai fusese convocat aproape doi ani de fostul selecţioner Edward Iordănescu.

Alexandru Mitriţă spune că nu mai are emoţii când vine la naţională şi a mulţumit fanilor că sunt alături de tricolori. ”Nu pot spune că mai am emoţii când vin la reunire, emoţiile se transformă în bucurie. Nu avem o grupă uşoară, nu au fost meciuri uşoare, dar noi luăm fiecare meci în parte, dar dacă suntem focusaţi şi uniţi, cu siguranţă nu vom avea probleme.Românii sunt peste tot, este important când ai fanii lângă tine, sunt al 12-lea jucător. Le mulţumim că vor fi alături de noi, noi vom da totul pe teren”, a declarat Mitriţă.

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Reclamă

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:04

Irina Begu a fost eliminată de la Wuhan! România a rămas cu o singură reprezentantă pe tabloul de simplu

16:56

Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG! Suma uriașă pentru care s-ar putea realiza transferul internaționalului francez

16:47

Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 octombrie

16:39

Interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro! Cea mai bună handbalistă vorbeşte de retragere şi familie

15:46

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: „Până la ultima picătură de energie!” Anunț despre transferuri

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și