Închide meniul

Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!”

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2024, 8:47

Reclamă
Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!

Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională

Daniel Bîrligea, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoichiţă a fost întrebat despre motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională şi a oferit un răspuns clar. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit care este strategia lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea traversează o formă excelentă la FCSB, după transferul de la CFR Cluj. Atacantul a reuşit să marcheze trei goluri, în cinci meciuri bifate la formaţia roş-albastră.

Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională

Totuşi, cifrele atacantului nu l-au determinat pe Mircea Lucescu să-l convoace la echipa naţională. Mihai Stoichiţă a transmis că selecţionerul face selecţia în funcţie de ceea ce crede că are nevoie, în momentul respectiv.

Stoichiţă a amintit şi de Louis Munteanu şi a subliniat faptul că prioritatea celor de la FRF este şi naţionala U21, ţinând cont că în această lună, „tricolorii mici” vor disputa partidele decisive pentru calificarea la EURO U21.

„Vreţi să mă puneţi în coarne cu Mircea? (n.r. – zâmbeşte). Ca să mă eschivez aş zice că e decizia selecţionerului. Ca să nu o fac spun că este strategia lui, el face grupul în funcţie de ceea ce vrea să facă pe teren, ia jucători după cum crede că are nevoie. Poate pe viitor mă veţi întreba de ce nu este altul pe teren şi este Bîrligea pe teren. Nu ştiu. O să mai dispară vreunul, mai apare altul.

Reclamă
Reclamă

Lucescu a înţeles, de când a venit, că o prioritate pentru noi este şi Campionatul European U21 şi cred că atunci jucătorii… A judecat foarte bine, că s-a vorbit mult despre Louis Munteanu, Grameni, Petrila. Dacă mai sunt doar două meciuri, de ce să nu-i foloseşti şi să încerci marea cu sarea, de ce? Am emoţii în Muntenegru, apoi nu am emoţii”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform orangesport.ro.

România se va duela cu Cipru (12 octombrie) şi cu Lituania (15 octombrie, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY), în Liga Naţiunilor. „Tricolorii” au maxim de puncte, după primele două runde disputate.

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională. Daniel Bîrligea a marcat primul său gol în Liga 1 pentru FCSB. Bîrligea a ajuns la 3 goluri în primele 5 meciuri jucate la FCSB. FCSB a ajuns pe locul 7 după victoria de pe Arena Naţională cu Gloria Buzău, scor 3-2.

Reclamă

„Dubla” lui Octavian Popescu şi reuşita lui Daniel Bîrligea au adus victoria campioanei României. La finalul partidei, Daniel Bîrligea a vorbit şi despre faptul că Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională pentru dubla cu Cipru şi Lituania.

O seară care ne-a ajutat mult ca să intrăm în minivacanţă cu un moral bun. Aveam nevoie de puncte, să le luăm de oriunde. Să zicem că o schimbare de mediu te ajută din când în când. Ne aşteaptă meciuri foarte grele şi o să fie greu. Trebuie să ne recuperăm la maximum. Avem un lot mare şi putem face faţă. O să vedem, eu îmi fac treaba cât mai bine. Naţionala are antrenorul ei şi care ia el deciziile. Nu e treaba mea să decid dacă mă duc sau nu. Când o să decidă Mircea Lucescu că o să mă duc, sigur„, a spus Daniel Bîrligea la digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

16:48

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

16:44

Adrian Mazilu a fost operat! Mesajul fostului jucător al Farului

15:43

EXCLUSIVCristina Neagu a dat cărţile pe faţă despre scandalul banilor publici: „Eu am semnat un contract”

15:29

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

15:01

Naționala Angliei, fără jucători de la Manchester United pentru acțiunea din luna octombrie! Nu s-a mai întâmplat din 1976

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și