Închide meniul

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

Publicat: 6 octombrie 2024, 23:47

Reclamă
Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!

George Daniel Bîrligea este felicitat de catre Risto Radunovic, David Raul Miculescu, Marius Ștefănescu, Joyskim Aurelien Dawa Tchakonte si Vlad Iulian Chiricheș dupa un gol marcat in meciul dintre FCSB si RFS, din cadrul UEFA Europa League, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 26 septembrie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională. Daniel Bîrligea a marcat primul său gol în Liga 1 pentru FCSB. Bîrligea a ajuns la 3 goluri în primele 5 meciuri jucate la FCSB. FCSB a ajuns pe locul 7 după victoria de pe Arena Naţională cu Gloria Buzău, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dubla” lui Octavian Popescu şi reuşita lui Daniel Bîrligea au adus victoria campioanei României. La finalul partidei, Daniel Bîrligea a vorbit şi despre faptul că Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională pentru dubla cu Cipru şi Lituania.

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională

O seară care ne-a ajutat mult ca să intrăm în minivacanţă cu un moral bun. Aveam nevoie de puncte, să le luăm de oriunde. Să zicem că o schimbare de mediu te ajută din când în când. Ne aşteaptă meciuri foarte grele şi o să fie greu. Trebuie să ne recuperăm la maximum. Avem un lot mare şi putem face faţă. O să vedem, eu îmi fac treaba cât mai bine. Naţionala are antrenorul ei şi care ia el deciziile. Nu e treaba mea să decid dacă mă duc sau nu. Când o să decidă Mircea Lucescu că o să mă duc, sigur„, a spus Daniel Bîrligea la digisport.ro.

A fost o partidă dificilă şi în această seară. Adversarul a jucta fotbal. Am venit puţini obosiţi la meci, dar mă bucur că am dat dovadă de caracter. Dau tot ce am mai bun pe orice poziţie joc, dar la mijloc îmi place să joc mai mult. Ne dorim să câştigăm toate meciurile. Putem şi avem calitatea să luptăm pentru toate fronturile. A bătut la încălzire şi a bătut bine. Şi era normal să îl las pe el. Sunt momente în care trebuia să ţinem de minge. Cred că fiecare jucător a încercat să facă mai mult. Putea să ne coste acest lucru„, a spus şi Adrian Şut pentru digisport.ro.

Buzoienii au deschis scorul la Bucureşti, încă din minutul 5, prin Alexandru Jipa, iar un minut mai târziu arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru gazde. După verificarea VAR, arbitrul a decis însă să anuleze lovitura de la 11 metri. FCSB a egalat în minutul 39, când Octavian Popescu a transformat perfect o lovitură liberă.

Reclamă
Reclamă

Tot Octavian Popescu a adus echipa bucureşteană în avantaj, în minutul 67, cu o preluare şi un şut din careu. Bîrligea a majorat avantajul gazdelor, în minutul 74, dar finalul a fost cu emoţii pentru gazde. Cestor a reluat cu capul centrarea din corner a lui Tescan şi a redus din diferenţă, în minutul 87, dar până la final nu s-a mai înscris şi FCSB – Gloria Buzău a fost 3-2. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 16 puncte, iar Gloria Buzău e pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 10 puncte.

Reclamă
Recomandări

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

23:20

Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională: „E mai prieten cu Şucu!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și