Închide meniul
NEWS ALERT

Rapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2024, 11:14

Reclamă
Rapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul declanșat de Zamalek

Rapid a primit răspunsul final de la FIFA în "cazul Aaron Boupendza". Ce se întâmplă cu jucătorul dorit cu insistență de Marius Șumudică

Aaron Boupendza, în tricoul Rapidului / Facebook Rapid

Rapid a primit răspunsul final de la FIFA, după ce a încercat să îl legitimeze pe Aaron Boupendza. Veste uriașă primită de Marius Șumudică de la forul continental.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 28 de ani a ajuns la Bucureşti în urmă cu aproximativ o lună, dar nu a putut îmbrăca tricoul giuleștenilor. Totul după ce egiptenii de la Zamalek s-a plâns la FIFA că Boupendza este jucătorul lor.

Rapid a primit răspunsul final de la FIFA

Cazul a fost examinat la FIFA și în cele din urmă s-a luat decizia că Rapid îl poate legitima pe jucătorul pentru care a insistat Șumudică.

Veste excelentă. În această dimineață, am primit de la FIFA decizia favorabilă privind legitimarea lui Aaron Boupendza!„, se arată pe contul de Facebook al Rapidului.

Reclamă
Reclamă

Atacantul este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Boupendza a mai jucat pentru: Mounana, Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours, Feirense, Hatayspo, Al-Arabi, Al-Shabab și Cincinnati.

Jucătorul din Gabon a fost antrenat de Marius Șumudică în perioada în care era legitimat la Al Shabab, în Arabia Saudită. La momentul respectiv, Aaron a reușit să înscrie 11 goluri în 17 meciuri jucate și a fost achiziționat de Cincinnati, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Boupendza poate debuta în derby-ul cu Farul, de etapa viitoare. Giuleștenii sunt fără gol marcat în ultimele două meciuri din Liga 1.

Reclamă

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: „Veţi plăti!”

Atacantul din Gabon a fost prezentat oficial de formaţia din Giuleşti pe 13 septembrie. Cu toate acestea, pe 8 septembrie, formaţia Zamalek din Egipt îl prezenta şi ea pe Boupendza.

Egiptenii au mai publicat şi un document prin care arată mutare documentelor de la Federaţia Americană de Fotbal la Federaţia Egipteană de Fotbal.

De altfel, paginile de social media ale lui Rapid au fost invadate de fanii lui Zamalek. Egiptenii nu au suportat ideea unei „trădări” din partea atacantului din Gabon şi i-au ameninţat pe giuleşteni cu procese la FIFA:

Veți plăti 5 milioane pentru Zamalek cât mai repede. Ne întâlnim la FIFA”, „Ne vedem la FIFA, ești un fotbalist neprofesionist, așa că te vei confrunta cu o mulțime de necazuri oribile. Vei suferi din cauza plății de cel puțin 3 milioane de dolari. Ne vedem mai târziu, omule!”, „În curând veți plăti amenda pentru că a semnat pentru clubul egiptean Zamalek”, „Te-ai dus să evoluezi în liga de jocuri școlare și vei plăti o amendă mare. Salutări, Aaron!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor egipteni lăsate pe pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:58

„Ce carieră incredibilă” Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea! Cum l-a numit pe Rafa

14:27

Rafael Nadal l-a fascinat pe Ion Țiriac încă de la 14 ani. Miliardarul român a surprins: „Mi-e frică că o să moară pe teren!”

14:05

FotoReacţia emoţionantă a lui Roger Federer după anunţul retragerii, făcut de Rafael Nadal: „Mereu am sperat că nu va veni ziua asta”

13:41

„E extrem de greu de înlocuit” Ilie Dumitrescu a tras un semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB!

13:15

Reacția presei internaționale, după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea: „Adio, Rafa!”

12:41

Rafael Nadal a anunţat că se retrage din tenis! Mesajul cu lacrimi în ochi al marelui campion

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil
Citește și