Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita românului celebru, care s-a afişat cu „pătrăţelele” la vedere și are un salariu de 350.000 de euro

Publicat: 12 octombrie 2024, 17:19

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita românului celebru, care s-a afişat cu „pătrăţelele” la vedere și are un salariu de 350.000 de euro

Cât de frumoasă este iubita românului celebru, care s-a afişat cu "pătrăţelele" la vedere și are un salariu de 350.000 de euro

Ionuţ Nedelcearu şi Tia Maria / Colaj Instagram

Iată cât de frumoasă este iubita românului celebru care are un salariu de 350.000 de euro. Tia Maria este tânăra care l-a „cucerit” pe Ionuţ Nedelcearu (28 de ani). Fosta atletă întoarce toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul lui Palermo tocmai a postat o imagine virală. S-a afişat cu „pătrăţelele” la vedere, iar foştii coechipieri de la naţionala României l-au asaltat cu mesaje pe reţelele sociale.

Cât de frumoasă este iubita românului celebru, care are un salariu de 350.000 de euro

La psiholog„, a fost descrierea imaginii care a stârnit reacţii savuroase.

Nu mai încapi în poză„, i-a scris Vasile Mogoş. „Calmează-te„, i-a scris şi Puşcaş.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nedelcearu Ionut (@nedelcearu.ionut)

Reclamă
Reclamă

Denis Alibec şi cu Alex Cicâldău au reacţionat şi ei. „Nu mai zic nimic„, s-a rezumat să scrie atacantul lui Gică Hagi de la Farul.

Ionuţ Nedelcearu se antrenează şi cu iubita lui, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Tia Maria a studiat Politehnica din Bucureşti şi în prezent este instructor de fitness şi consultant de nutriţie.

Nedelcearu a fost convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024, dar nu a mai ajuns la naţională după venirea lui Mircea Lucescu. Fundaşul central a fost titular în trei meciuri stagionale din Serie B.

Reclamă

Ajuns la Palermo în urmă cu doi ani, Ionuţ Nedelcearu are în prezent o cotă de piaţă de un milion de euro. Românul are un salariu anual de 350.000 de euro.

În această vară au existat zvonuri că Ionuţ Nedelcearu va pleca de la Palermo. Fundaşul de 28 de ani a fost dorit de Salernitana, dar şi în Liga 1. În cele din urmă, a decis să continue pe Stadio Renzo Barbera.

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

Ce au scandat fanii României, după golul de 3-0 marcat de Radu Drăguşin! Momente speciale pe stadionul din Cipru

23:00

LIVE TEXTCipru – România 0-3. Tricolorii sunt de neoprit cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat

22:29

Mihai Stoica, reacție de senzație după ce Răzvan Marin a marcat, din penalty, în Cipru – România: „Nici Shearer!”

22:23

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru – România şi au ajuns la cifre de senzaţie

21:56

FotoÎn Cipru, ca în România! Fanii tricolorilor au luat cu asalt tribunele. Imnul României a răsunat la Larnaca

21:40

LIVE SCOREPolonia – Portugalia se joacă ACUM. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo. Meciurile zilei din Nations League

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 5 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 6 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar
Citește și