Închide meniul

Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu: „Ridic pălăria, trebuie să îi mulţumim toţi”! Sfatul pe care i l-a dat

Publicat: 14 octombrie 2024, 23:22

Reclamă
Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu: „Ridic pălăria, trebuie să îi mulţumim toţi! Sfatul pe care i l-a dat

Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu

Ion Ţiriac / AntenaSport

Ion Ţiriac a adus laude la scenă deschisă pentru selecţionerul României, Mircea Lucescu. Cel mai bogat român a dezvăluit că se uită la fotbal încă de când era copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac a fost impresionat când a văzut naţionala în mandatul lui Mircea Lucescu. Miliardarul român a remarcat că „tricolorii” au început să evolueze mult mai legat, cu mai multe pase decât înainte.

Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu: „Ridic pălăria, trebuie să îi mulţumim toţi”! Sfatul pe care i l-a dat

(n.r: Cum vi se pare echipa naţională cu Mircea Lucescu astăzi?) Este prima dată când de muuuult, de foarte mult timp am văzut 3-4-5 pase legate. Dacă vrei să fiu răutăcios, o să fiu răutăcios. Primul gol, a fost o respingere greşită şi s-a aflat acolo domnul Man, mi se pare, şi a băgat-o în poartă. Bravo, se întâmplă, sigur că da. Al doilea gol a fost un 11 metri, senzaţional bătut. Puteau să fie 5 portari acolo şi nu-l apărau.

E treaba cum s-au legat. E o treabă nouă pe care a făcut-o Mircea. Mircea a fost un mare jucător de fotbal în România. Ba a mai jucat şi la Dinamo, lucru care pe mine mă onorează. Mircea n-a venit de la oi aici, a venit după o mie de ani de antrenorat cu galoanele pe umăr, cu toată treaba. N-am avut ocazia să îl întreb exact ce l-a mânat.

Că aici nu e treabă de antrenor, nu are nicio legătură. (n.r: Patriotismul a zis că l-a mânat) Patriotism e la toţi, şi la mine, vreau să câştige Vasilică Wimbledon-ul. În afară de patriotism trebuie să ai şi ceva la vârsta asta care te mână. Mircea Lucescu în ziua de astăzi este un manager, trebuie să managerieze 20 şi ceva de jucători. Pe care nu îi manageriază decât o săptămână-două.

Reclamă
Reclamă

„Ştie să pună jucătorii mai bine în teren decât altul”

N-a fost un meci să nu se uite şi poate şi de asta, când a ajuns acolo, a şi ales ceva mai bine. Bineînţeles că ştie să pună jucătorii mai bine în teren decât altul, care nu a făcut 20-30 de ani de la A la Z. Mircea Lucescu este un plus mare la treaba asta.

Mircea, încă o dată, respectul meu, ridic pălăria, că a făcut-o şi la vârsta asta. Trebuie să îi mulţumim toţi”, a declarat Ion Ţiriac.

Miliardarul român l-a sfătuit pe Mircea Lucescu să pregătească şi momentul când se va retrage de la cârma naţionalei, având în vedere vârsta pe care o are. „Pe lângă treaba pe care o face, ar trebui să îşi pregătească succesorul”, i-a recomandat Ion Ţiriac selecţionerului României, Mircea Lucescu.

Reclamă

Lituania – România e în direct marţi, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Meciul Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Înaintea acestei partide, despre care Mircea Lucescu a spus că ar putea fi „decisivă”, naţionala ocupă primul loc în grupa ei din UEFA Nations League.

România a câştigat toate cele trei partide disputate până acum în acest sezon de UEFA Nations League: cu Kosovo, cu 3-0 (în deplasare), cu Lituania, cu 3-1 (acasă) şi cu Cipru, cu 3-0 (în deplasare).

O victorie şi cu Lituania, în deplasare, ar însemna, în proporţie covârşitoare, câştigarea grupei de către România. Numai matematic „tricolorii” nu ar fi câştigătorii grupei.

După partida cu Lituania, care va fi exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, de la ora 21:45, vor urma două partide acasă pentru naţională: cu Kosovo, pe 15 noiembrie, şi cu Cipru, pe 18 noiembrie.

România are obiectivul de a se califica la Campionatul Mondial din 2026, care va fi transmis de Antena. Antena a achiziţionat drepturile exclusive de difuzare ale Campionatelor Mondiale din 2026 şi 2030. Câştigarea grupei de Nations League i-ar oferi naţionalei o şansă în plus de a merge la Mondialul din 2026, cu ajutorul barajului.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:51 14 oct.

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

23:39 14 oct.

Belgia – Franța 1-2 și Germania – Olanda 1-0. A fost spectacol în Nations League. Rezultatele serii

23:00 14 oct.

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

23:00 14 oct.

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

22:16 14 oct.

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

22:14 14 oct.

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

1 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 2 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 3 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala 4 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 5 Jucătorul cerut titular la echipa naţională, în meciul cu Lituania: „E de altă categorie!” Mesaj pentru Mircea Lucescu 6 Naţionala lui Mircea Lucescu s-a lovit de un refuz ferm, înaintea meciului cu Lituania! Ce nu le-a permis UEFA „tricolorilor”
Citește și