Închide meniul

Giovanni Becali a spus ce îi lipseşte lui Darius Olaru pentru a se transfera de la FCSB: „Sper ca Lucescu să îl ajute”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 octombrie 2024, 18:51

Reclamă
Giovanni Becali a spus ce îi lipseşte lui Darius Olaru pentru a se transfera de la FCSB: „Sper ca Lucescu să îl ajute

Giovanni Becali a spus ce îi lipseşte lui Darius Olaru pentru a se transfera de la FCSB

Darius Olaru / Profimedia Images

Giovanni Becali a spus ce îi lipseşte lui Darius Olaru pentru a se transfera de la FCSB. Cunoscutul agent de jucători a precizat că Olaru poate pleca pe 5 milioane de euro, având în vedere clauza pe care o are la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a încercat să îi mărească salariul lui Olaru, pentru a-i schimba şi clauza de reziliere, dar căpitanul FCSB-ului a refuzat propunerea patronului campioanei României.

Giovanni Becali a spus ce îi lipseşte lui Darius Olaru pentru a se transfera de la FCSB: „Sper ca Lucescu să îl ajute”

Tot 5 milioane de euro ar costa și Darius Olaru, pentru că are clauză. Lui Olaru îi trebuie puțină ordine în teren, atât. Sper ca Lucescu să îl ajute să își recapete această ordine.

Olaru are un suflet de fotbalist mare. Are o dăruire exemplară. Să nu uităm chestiile astea. Cele rele provin de la aceste lucruri bune. Din prea multă dăruire, se mai accidentează, mai accidentează pe cineva. 

La acel roșu (n.r. cu PAOK Salonic) a luat mingea în mână, pentru că a crezut că a fost faultat și că se va fluiera împotriva celuilalt. Cei din Vest se uită într-adevăr la toate detaliile”, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

În vârstă de 26 de ani, Darius Olaru este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro. Olaru a adunat 23 de prezenţe în tricoul naţionalei României, pentru care nu a marcat încă niciun gol.

Olaru a fost un jucător exponenţial pentru FCSB în acest sezon în cupele europene. A marcat un hattrick cu Virtus în meciul tur, a reuşit un gol şi un assist în returul cu Sparta Praga (după ce oferise un assist în tur), a înscris golul decisiv în returul cu LASK Linz, a marcat o „dublă” şi a dat un assist în victoria cu 4-1 cu RFS şi i-a dat pasa decisivă lui Bîrligea, la singurul gol al meciului cu PAOK. După assist, a fost eliminat cu campioana Greciei, după ce a primit al doilea galben. Olaru a crezut că a fost faultat şi a luat mingea în mână, acest lucru costându-l cel de al doilea cartonaş galben din acel meci şi, implicit, eliminarea.

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

Gigi Becali l-a criticat pe Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2. Patronul FCSB-ului a fost deranjat că roş-albaştrii nu au ţinut mai mult balonul atunci când se aflau în avantaj.

Reclamă

FCSB a condus cu 3-1, dar meciul s-a aprins după golul de 3-2 marcat de Cestor cu o lovitură de cap, din careu. Gigi Becali i-a reproşat lui Olaru atitudinea din finalul meciului. Patronul FCSB-ului a explicat că îl ceartă pe căpitanul FCSB-ului pentru ca jucătorul să ştie de frică. Becali preciza şi că Olaru a refuzat să primească o mărire de salariu, pentru a nu i se mări clauza.

Dacă ne conduce Buzău, nu e în regulă! Dacă au câştigat, ce? Dacă am ajuns să dăm minge lungă cu Buzău în prelungiri, de parcă jucam cu PAOK. Nu se poate! Sunt foarte mulţumit, le mulţumesc şi lor că am câştigat 3 puncte, dar nu mi-a plăcut atitudinea din final a lui Olaru. Pentru ce tot dai pase decisive, nu are rost! Pentru ce să mai obosească echipa, să se întoarcă să recupereze mingea. Pentru ce?

Olaru este el şi restul lumii. Dar asta nu înseamnă că nu-l cert şi pe el, că va face de frică ce spun eu. Îl cert să nu mai facă data viitoare aşa. Mai este un sfert de oră, distraţi-vă cu adversarul, pasaţi la portar. Când ai un gol diferenţă, trebuie să-l dai pe următorul”, spunea Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

Umit Akdag a vorbit despre prima reprezentativă, după golul marcat în România U21 – Elveția U21: „Nu mă așteptam la acest nivel”

22:45

LIVE SCOREScoția – Portugalia și Spania – Serbia se joacă ACUM. Dueluri „de foc” în Nations League! Laporte a marcat pentru iberici

22:36

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

22:23

VIDEORăzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Ce record a stabilit, la echipa națională

22:15

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1: „Nu au mișcat în fața noastră”

21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 LIVE VIDEOLituania – România 1-2, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj 5 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 6 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure
Citește și