Închide meniul

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

Publicat: 6 octombrie 2024, 23:32

Reclamă
„Va face de frică ce spun eu! Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine

Gigi Becali, critici Darius Olaru după FCSB - Gloria Buzău 3-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2. Campioana României s-a impus pe Arena Naţională în meciul contra nou-promovatei lui Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce buzoienii au deschis scorul prin Jipa, în minutul 5, dubla lui Octavian Popescu şi reuşita lui Daniel Bîrligea au întors scorul în favoarea roş-albaştrilor. În minutul 87, Cestor a înscris al doilea gol al buzoienilor, dar a fost prea târziu pentru ca promovata să mai încerce ceva.

Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2

În ciuda celor trei puncte obţinute, Gigi Becali nu a fost încântat de prestaţia jucătorilor lui Elias Charalambous. Printre cei certaţi de patronul FCSB-ului se numără şi căpitanul Darius Olaru.

Gigi Becali i-a reproşat atitudinea din finalul meciului şi a declarat că îl ceartă pentru ca jucătorul său să ştie de frică. De asemenea, el a mai dezvăluit că Olaru a refuzat să primească o mărire de salariu după

Dacă ne conduce Buzău, nu e în regulă! Dacă au câştigat, ce? Dacă am ajuns să dăm minge lungă cu Buzău în prelungiri, de parcă jucam cu PAOK. Nu se poate! Sunt foarte mulţumit, le mulţumesc şi lor că am câştigat 3 puncte, dar nu mi-a plăcut atitudinea din final a lui Olaru. Pentru ce tot dai pase decisive, nu are rost! Pentru ce să mai obosească echipa, să se întoarcă să recupereze mingea. Pentru ce?

Reclamă
Reclamă

Olaru este el şi restul lumii. Dar asta nu înseamnă că nu-l cert şi pe el, că va face de frică ce spun eu. Îl cert să nu mai facă data viitoare aşa. Mai este un sfert de oră, distraţi-vă cu adversarul, pasaţi la portar. Când ai un gol diferenţă, trebuie să-l dai pe următorul.

Nu vine, înseamnă că nu vrea! Mai are încă patru ani contract. Dacă îi măresc, îi măresc şi clauza, are clauză de cinci milioane. Mie nu-mi convine. El cartonaşe roşii, ştie când să le ia. Normal că ştie, a câştigat echipa. A ştiut că nu ne egalează„, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Buzoienii au deschis scorul la Bucureşti, încă din minutul 5, prin Alexandru Jipa, iar un minut mai târziu arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru gazde. După verificarea VAR, arbitrul a decis însă să anuleze lovitura de la 11 metri. FCSB a egalat în minutul 39, când Octavian Popescu a transformat perfect o lovitură liberă.

Reclamă

Tot Octavian Popescu a adus echipa bucureşteană în avantaj, în minutul 67, cu o preluare şi un şut din careu. Bîrligea a majorat avantajul gazdelor, în minutul 74, dar finalul a fost cu emoţii pentru gazde. Cestor a reluat cu capul centrarea din corner a lui Tescan şi a redus din diferenţă, în minutul 87, dar până la final nu s-a mai înscris şi FCSB – Gloria Buzău a fost 3-2. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 16 puncte, iar Gloria Buzău e pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 10 puncte.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

23:20

Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională: „E mai prieten cu Şucu!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și