Închide meniul
EXCLUSIV

Cui i-a dedicat Denis Drăguș golul marcat în Lituania – România 1-2. Atacantul echipei naționale, mesaj superb: „A fost ziua ei!”

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 0:15

Reclamă
Cui i-a dedicat Denis Drăguș golul marcat în Lituania – România 1-2. Atacantul echipei naționale, mesaj superb: „A fost ziua ei!

Cui i-a dedicat Denis Drăguș golul marcat în Lituania - România 1-2

Foto: Captură AntenaSport

Iată cui i-a dedicat Denis Drăguș golul marcat în Lituania – România 1-2. Atacantul echipei naționale a transmis un mesaj superb, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Lituania și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Meciul de la Kaunas a contat pentru etapa cu numărul 4 a grupei C2 din UEFA Nations League.

Cui i-a dedicat Denis Drăguș golul marcat în Lituania – România 1-2

Denis Drăguș a marcat al 2-lea gol al echipei naționale, din cadrul partidei de la Kaunas, după un contra-atac excelent realizat de tricolori.

După meci, Denis Drăguș i-a dedicat golul fetiței sale, Derya, care a împlinit un an. Atacantul echipei naționale a spus că se bucură pentru că a reușit să marcheze, la două zile după ziua de naștere a acesteia.

De asemenea, Drăguș a vorbit și despre obiectivul echipei naționale. Atacantul a dezvăluit că tricolorii și-au propus să câștige toate meciurile din Nations League.

Reclamă
Reclamă

„(n.r. Felicitări pentru gol! Cum te simți?) Mă bucur că am reușit să câștigăm, cu obiectivul ăsta am plecat, din debutul competiției, să facem maximum de puncte. Mă bucur și pentru că a fost fetiței mele, acum 2 zile, aș vrea să îi dedic golul, atât ei cât și fetiței mai mari.

Suntem pe un drum bun, eu zic că e important să câștigăm fiecare meci, indiferent de adversar și de condițiile de joc. E important să câștigăm. E un grup bun.

Știam că poate să se lanseze așa (n.r. Radu Drăgușin), normal că nu poate să facă asta mereu, dar ne bucurăm că a reușit de data asta. Am făcut un contra-atac ca la carte și am reușit să înscriem.

Reclamă

(n.r. Singurele goluri le-am luat de la Lituania) Și suprafața de joc a avut un cuvânt de spus. Trebuie să încercăm să nu mai primim gol, dar nu cred că e un motiv de îngrijorare. Trebuie să analizăm. Încercăm să fim mai buni de la acțiune la acțiune”, a spus Denis Drăguș, în exclusivitate pentru AntenaSport.

În următoarea acțiune, România se va duela cu Kosovo și Cipru. România – Kosovo va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 15 noiembrie, de la ora 21:45.

Radu Drăguşin, reacţie superbă după ce naţionala a învins Lituania şi în retur: „Pentru România ne luptăm până la final”

Radu Drăguşin a avut o reacţie superbă după ce naţionala a învins Lituania şi în retur. Meciul Lituania – România, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, s-a terminat 1-2.

Armandas Kucys a deschis scorul după un penalty, în minutul 7. „Tricolorii” au reuşit să întoarcă soarta partidei, prin golurile marcate de Răzvan Marin (min. 18, penalty) şi Denis Drăguş (min. 65).

La golul doi, marcat de Drăguş, Radu Drăguşin a pătruns foarte bine spre poarta Lituaniei. El i-a pasat foarte bine lui Dennis Man, care a reuşit un assist de senzaţie pentru Drăguş. Atacantul naţionalei a finalizat perfect, la colţul scurt, fără nicio şansă pentru portarul Gertmonas.

„(n.r: Felicitări, 12 puncte. Ne apropie oarecum de Mondialul mult-visat. Cum e, cum te simţi?) Bine, fericiţi că am încheiat aceste două meciuri cu două victorii.

Aveam nevoie de ele, voiam acest lucru, le-am obţinut, rămâne doar de construit pentru viitor.

(n.r: Totuşi nu ne plac echipele acestea masive, singurele goluri primite au venit din partea Lituaniei) Da, aşa este, şi nici terenul prost nu ne place, aparent. Din păcate, terenul nu a fost deloc unul bun, dar, cum am spus, într-un final, cum-necum, am reuşit să scoatem cele 3 puncte şi asta dovedeşte că suntem o echipă ambiţioasă, care nu se lasă niciodată şi pentru România o să muncim şi o să ne luptăm până la final”, a declarat Radu Drăguşin, în exclusivitate pentru AntenaSport, după Lituania – România 1-2.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:02

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

12:55

Meciul Lituania – România, 1-2, transmis aseară de Antena 1 şi AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă

12:54

Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”

12:24

Thomas Tuchel este noul selecţioner al Angliei! Când va prelua antrenorul german echipa şi ce salariu va avea

12:10

„Va rămâne cu asta toată viața!” Gigi Becali, reacție categorică după ce Daniel Pancu și-a ieșit din minți și a fost eliminat

11:58

„Toleranţă zero!” Prima decizie luată de FRF, după scandalul rasist de la România U19 – Spania U19 1-1

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și