Închide meniul
Video

Radu Drăguşin, reacţie superbă după ce naţionala a învins Lituania şi în retur: „Pentru România ne luptăm până la final”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 octombrie 2024, 23:59

Reclamă

Radu Drăguşin, reacţie superbă după ce naţionala a învins Lituania şi în retur

Radu Drăguşin / AntenaSport

Radu Drăguşin a avut o reacţie superbă după ce naţionala a învins Lituania şi în retur. Meciul Lituania – România, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, s-a terminat 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Armandas Kucys a deschis scorul după un penalty, în minutul 7. „Tricolorii” au reuşit să întoarcă soarta partidei, prin golurile marcate de Răzvan Marin (min. 18, penalty) şi Denis Drăguş (min. 65).

Radu Drăguşin, reacţie superbă după ce naţionala a învins Lituania şi în retur: „Pentru România ne luptăm până la final”

La golul doi, marcat de Drăguş, Radu Drăguşin a pătruns foarte bine spre poarta Lituaniei. El i-a pasat foarte bine lui Dennis Man, care a reuşit un assist de senzaţie pentru Drăguş. Atacantul naţionalei a finalizat perfect, la colţul scurt, fără nicio şansă pentru portarul Gertmonas.

„(n.r: Felicitări, 12 puncte. Ne apropie oarecum de Mondialul mult-visat. Cum e, cum te simţi?) Bine, fericiţi că am încheiat aceste două meciuri cu două victorii.

Aveam nevoie de ele, voiam acest lucru, le-am obţinut, rămâne doar de construit pentru viitor.

Reclamă
Reclamă

(n.r: Totuşi nu ne plac echipele acestea masive, singurele goluri primite au venit din partea Lituaniei) Da, aşa este, şi nici terenul prost nu ne place, aparent. Din păcate, terenul nu a fost deloc unul bun, dar, cum am spus, într-un final, cum-necum, am reuşit să scoatem cele 3 puncte şi asta dovedeşte că suntem o echipă ambiţioasă, care nu se lasă niciodată şi pentru România o să muncim şi o să ne luptăm până la final”, a declarat Radu Drăguşin, în exclusivitate pentru AntenaSport, după Lituania – România 1-2.

În meciul tur, care s-a disputat la Bucureşti, „tricolorii” au învins Lituania cu 3-1, cu două goluri marcate în finalul partidei, de Răzvan Marin (penalty) şi Alex Mitriţă.

Lituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor

Meciul Lituania – România 1-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au obţinut o nouă victorie în Liga Naţiunilor, a patra consecutivă. Echipa naţională este lider în grupă, cu maximum de puncte.

Reclamă

La Kaunas, lituanienii au fost cei care au deschis scorul. Kucis a transformat un penalty, dictat cu ajutorul arbitrajului video, după un henţ comis de Andrei Raţiu. În minutul 17, România a primit şi ea penalty, transformat de Răzvan Marin. În repriza secundă, Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj. Atacantul a marcat în minutul 63, din pasa lui Dennis Man.

LITUANIA: Gertmonas – Lekiatas, Girdvainis, Tutyškinas – Širvys, Slivka, Vorobjovas, Gineitis, Lasickas – Golubickas, Kučys.
Rezerve: Bertašius, Mikelionis – Upstas, Kalinauskas, Matulevičius, Paulauskas, Černych, Antanavičius, Paulauskas, Milašius, Barauskas, Dolžnikov.

Selecționer: Edgaras Jankauskas

ROMÂNIA: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Stanciu-cpt. – Man, Drăguș, Mihăilă.
Rezerve: Moldovan, Târnovanu – Manea, Ghiță, Alibec, Chipciu, Pușcaș, Dican, Hagi, Fl. Coman,  Olaru, Mitriță.

Selecționer: Mircea Lucescu

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:44

Louis Munteanu a reacționat, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea la FCSB! Mesaj clar despre viitorul său

10:27

Răzvan Marin, cel mai bun marcator din Nations League! Gyokeres, printre starurile cu care se luptă pentru titlul de golgheter

10:16

Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu

10:00

EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând

9:50

VideoTricolorul care a primit cea mai mare notă după Lituania – România 1-2. Şi-a intrat în formă la echipa naţională

9:26

Un titular al naționalei, distrus de Mihai Stoica după victoria cu Lituania: „Chiar să nu ai nicio idee?”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 5 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și