Închide meniul

Elias Charalambous, cuvinte uriaşe despre un jucător de la FCSB: „Este cel mai talentat jucător român!”

Publicat: 19 octombrie 2024, 19:59

Reclamă
Elias Charalambous, cuvinte uriaşe despre un jucător de la FCSB: „Este cel mai talentat jucător român!

Elias Charalambous, cuvinte uriaşe despre un jucător de la FCSB

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / Antena Sport

Elias Charalambous a avut cuvinte uriaşe despre un jucător de la FCSB. Antrenorul campioanei l-a ridicat în slăvi pe Octavian Popescu după ultimele evoluţii de la echipa de club, dar şi de la naţionala de tineret a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous îl consideră pe Octavian Popescu cel mai talentat jucătro român al momentului. Octavian Popescu a marcat două goluri pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1.

Elias Charalambous, cuvinte uriaşe despre un jucător de la FCSB

”Nu așteptam meciul României U21 să văd cine este Tavi (n.r. Octavian Popescu). Am spus de multe ori că, din punctul meu de vedere, el este cel mai talentat jucător român în acest moment, sunt sigur. Tavi are calitate și sunt convins că va fi viitorul fotbalului românesc”, a spus Elias Charalambous în cadrul conferinței de presă susţinută înainte de Dinamo – FCSB.

Octavian Popescu a marcat primele goluri, după mai bine de un an, în FCSB – Gloria Buzău

Octavian Popescu a marcat pentru prima dată în minutul 39 al duelului cu Gloria Buzău. Mijlocaşul a transformat perfect o lovitură liberă, la care portarul trupei lui Eugen Neagoe nu a avut nicio şansă.

Acesta a fost primul gol marcat de Octavian Popescu, după o „secetă” de mai bine de un an. Concret, „perla” lui Gigi Becali a marcat ultimul gol pe 24 septembrie 2023, într-un meci cu Sepsi, din Liga 1. Partida respectivă a fost câştigată de roş-albaştri cu scorul categoric de 5-2.

Reclamă
Reclamă

Octavian Popescu a ratat începutul de sezon al FCSB-ului, după ce în vară a fost operat. Mijlocaşul a revenit pe teren în meciul de la jumătatea lunii august, cu Poli Iaşi, din etapa a şasea de Liga 1.

Octavian Popescu a bifat al treilea meci consecutiv ca titular la FCSB, în campionat. Decarul roş-albaştrilor a mai prins primul 11 şi la duelurile cu Petrolul şi cu Sepsi.

La meciurile cu PAOK şi cu RFS, din Europa League, Octavian Popescu a fost lăsat pe banca de rezerve, fiind trimis în teren pe parcursul partidelor.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

22:55

Petrolul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, pe podium în Liga 1 după remiza de pe Ilie Oană

1 VIDEOMax Verstappen a câştigat sprintul de la Austin! Calificările pentru marea cursă sunt la 00:45 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei 6 Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”
Citește și