Închide meniul

Daniel Niculae ştie care sunt cele mai mari greşeli comise la Rapid: „Ar trebui întrebați ‘băieții răi’ de acolo!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2024, 19:04

Reclamă
Daniel Niculae ştie care sunt cele mai mari greşeli comise la Rapid: „Ar trebui întrebați băieții răi de acolo!

Daniel Niculae ştie care sunt cele mai mari greşeli comise la Rapid

Daniel Niculae / Profimedia

Daniel Niculae ştie care sunt cele mai mari greşeli comise la Rapid, în acest sezon. Fostul preşedinte al giuleştenilor a transmis că Neil Lennon nu ar fi trebuit adus pe banca formaţiei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul nord-irlandez a fost demis de la Rapid după doar şapte etape, în locul său fiind numit Marius Şumudică.

Daniel Niculae ştie care sunt cele mai mari greşeli comise la Rapid

Daniel Niculae a numit numirea lui Neil Lennon la Rapid ca fiind o „mare greşeală”, amintind de faptul că multe persoane au contestat decizia luată de Dan Şucu.

Totodată, Daniel Niculae este de părere că ar fi trebuit să fie numit un antrenor principal la Rapid, în momentul în care Cristiano Bergodi a fost demis. Atunci, Bogdan Lobonţ a fost numit antrenor interimar.

„Da, a fost o greșeală atunci că nu am numit un antrenor principal! Bogdan era foarte bine pregătit, dar nu a reușit. A existat o discuție atunci, majoritatea a decis să continuăm cu Lobonț… Nu mai contează dacă am fost de acord sau nu cu numirea lui Lobonț.

Reclamă
Reclamă

Cred că ar fi trebuit să numim un antrenor care să aibă un efect pozitiv asupra echipei și să continue munca și din vară încolo, așa cum s-a întâmplat la Craiova cu Gâlcă, fix în aceeași perioadă. Craiova a terminat pe locul 3 și a prins cupele europene…

Numirea lui a fost o greșeală vara trecută, o mare greșeală! Nu, demiterea nu a fost o greșeală, doar momentul instalării lui. Această soluție nici nu ar fi trebuit luată în discuție. Toată lumea a tras semnale de alarmă legat de venirea lui Lennon, dar de ce s-a întâmplat asta nu știu; ar trebui întrebați «băieții răi» de la Rapid”, a declarat Daniel Niculae, conform gsp.ro.

„Marius Şumudică trebuia să vină după Bergodi!”

Totodată, Daniel Niculae consideră că Marius Şumudică ar fi trebuit să o preia pe Rapid atunci când Cristiano Bergodi a fost demis, în play-off-ul trecut.

Reclamă

„Eu cred că Șumudică ar fi trebuit să vină imediat după ce a fost demis Bergodi; atunci ar fi fost ideal. Și dacă venea în vară, lucrurile ar fi stat diferit față de cum au fost. Am fost colegi, l-am avut și ca antrenor, știu foarte bine cum gândește. Șumi este un tip temperamental, are nevoie de o gestionare atentă, dar este un antrenor bun, care iubește Rapidul și își dorește să reușească. Are nevoie de ajutor, de susținere, și toți trebuie să-l sprijine, oferindu-i tot ce îi este necesar”, a mai spus Daniel Niculae.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și