Închide meniul

Panserraikos – AEK LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Luptă strânsă pentru primul loc din Grecia! Programul complet al etapei

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2024, 14:42

Reclamă
Panserraikos – AEK LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Luptă strânsă pentru primul loc din Grecia! Programul complet al etapei

Panserraikos - AEK LIVE VIDEO

AEK Atena / Profimedia

Meciul Panserraikos – AEK va fi transmis în format LIVE VIDEO, de la ora 20:00, în AntenaPLAY. Ocupanta locului 3 va juca în deplasare, pe terenul celor de Panserraikos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel puţin până duminică, AEK Atena are şansa de a urca pe primul loc în Superliga Greciei, cu o victorie în partida de sâmbătă seară.

Panserraikos – AEK LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Luptă strânsă pentru primul loc din Grecia! Programul complet al etapei

AEK are deja două meciuri la rând fără victorie. După înfrângerea de pe terenul lui Panetolikos, scor 0-1, a urmat remiza de pe teren propriu cu echipa lui Răzvan Lucescu, scor 1-1.

Ocupanta locului 10 în Grecia, Panserraikos vine după victoria de pe terenul lui Volos, vecina de clasament.

Celelalte echipe mari ale Greciei vor juca duminică. Echipa lui Răzvan Lucescu şi campioana en-titre, PAOK, va primi vizita celor de la OFI, de la ora 21:00.

Reclamă
Reclamă

Până la acel meci, Olympiacos va merge pe terenul lui Asteras, de la ora 17:00, în timp ce Panathinaikos va primi vizita lui Aris, de la ora 18:00.

Sâmbătă

Duminică

Reclamă
  • 17:00: Asteras – Olympiacos
  • 18:00: Panathinaikos – Aris
  • 21:00: PAOK – OFI

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK

Lucescu Jr a precizat că este gata oricând să îşi facă bagajele şi să plece de la Salonic, dacă patronul îi va cere asta. Pentru PAOK urmează confruntarea cu OFI, care va fi duminică, de la ora 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

„Când faci atât de multe schimbări, în principiu porneşti de la zero, poate chiar mai în urmă. E nevoie de timp, nu se întâmplă lucrurile peste noapte. Relaţiile de joc trebuie reluate. Indiferent de calitatea jucătorilor, aceştia vin din culturi diferite… unii din estul Europei, alţii din nord-vest. Am fost norocoşi să intrăm în Europa League, norocoşi să avem baza de anul trecut şi un mod de a juca.

Am avut meciuri europene în care am făcut greşeli şi le-am plătit. Aşa se întâmplă când construieşti o echipă. Nu am nicio problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti dacă unii nu înţeleg procesul. Sunt calm la minte şi la suflet, am arătat ce sunt capabil să fac. Dacă cineva nu este fericit, pot pleca.

Nu pot spune că putem obţine titlul sau să câştigăm Europa League, dar spun că vom lucra pentru asta. Trebuie să avem un echilibru şi să nu ne batem joc de munca pe care o facem, punând o presiune enormă asupra echipei. Aşa nu putem crea relaţii adecvate, afectează echipa. Echilibrul a fost punctul nostru forte„, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit msn.com.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:32

Autogol incredibil în Liga 1! Diego a făcut o gafă de proporţii în UTA – Gloria Buzău. Execuţie direct în vinclu

14:00

Veste uriaşă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Rapid! Revenirile anunţate de Elias Charalambous: „Avem multe soluţii!”

13:17

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY. Oaspeţii vin după trei victorii la rând în NHL

13:15

NEWS ALERTAntenaPLAY va difuza exclusiv meciurile din Liga Națională de Hochei (NHL) în România

12:38

Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo! Al Nassr a început negocierile cu starul francez

12:26

Ze Carlos, vicecampion mondial cu Brazilia, a murit la 56 de ani: „Cu imensă durere anunţăm decesul!”

1 VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României
Citește și