Închide meniul

Ianis Stoica nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt – Dinamo 0-2! Mesaj uluitor: „Nu suntem bărbați!”

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2024, 21:27

Reclamă
Ianis Stoica nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt – Dinamo 0-2! Mesaj uluitor: „Nu suntem bărbați!

Ianis Stoica nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt - Dinamo 0-2!

Profimedia

Ianis Stoica nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt – Dinamo 0-2! Atacantul echipei din Sibiu a transmis un mesaj dur, la finalul partidei din etapa a 14-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Hermannstadt și Dinamo a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” s-au impus la sibiu grație golurilor marcate de Selmani și Boateng.

Ianis Stoica nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt – Dinamo 0-2!

După meci, Ianis Stoica a transmis faptul că nu Marius Măldărășanu este principalul vinovat pentru situația în care a ajuns FC Hermannstadt. Atacantul a transmis un mesaj uluitor și a spus că jucătorii echipei „nu sunt bărbați”.

„Nu poate fi spus nimic. Poate ne-am crezut mai buni decât suntem. Asta este. Îmi găsesc greu cuvintele, am luat și azi două goluri. Din păcate, asta este. Am fost foarte stresat înainte de meci, să nu luăm gol, dar a scăpat fundașul de parcă era liber tot terenul și a dat gol.

Nu suntem bărbați, părerea mea. Degeaba se dă vina pe antrenor, s-ar zvoni că trebuie să se schimbe antrenorul. Este vina noastră, nu a lui Măldărășanu – domnului Măldărășanu. Noi poate ne credem prea buni. Nu știu, nu-mi găsesc explicația, dar trebuie să strângem rândurile, pentru că pierdem puncte. Dacă până de Crăciun nu ești într-o poziție bună, va fi foarte greu.

Reclamă
Reclamă

Probabil după acea victorie cu 6 goluri (n.r. – 6-2 cu Poli Iași) ne-am luat-o un pic în cap. Asta este, ăsta este fotbalul. Dacă nu-l tratezi serios, fotbalul te bate”, a spus Ianis Stoica, la digisport.ro.

După eșecul cu Dinamo, Hermannstadt a ajuns la 6 meciuri fără victorie în Liga 1. În momentul de față, echipa lui Marius Măldărășanu se află pe locul al 14-lea, cu 13 puncte obținute după 14 meciuri jucate.

Hermannstadt a înregistrat 3 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri de la startul actualei stagiuni. Pentru sibieni, următorul meci va fi cu Unirea Ungheni, în grupele Cupei României.

Reclamă

Cătălin Cîrjan, după 2-0 cu Hermannstadt

Cătălin Cîrjan e cu gândul la derby-ul cu FCSB din Cupa României, după duelul dintre Hermannstadt şi Dinamo, încheiat cu scorul de 0-2. Decarul „câinilor” s-a declarat foarte fericit, după primul succes obţinut de „câini” în deplasare, după opt luni.

Dinamo a revenit pe locurile de play-off, după victoria de pe terenul lui Hermannstadt. Astrit Selmani şi Kennedy Boateng i-au adus victoria lui Zeljko Kopic.

Cătălin Cîrjan a avut o prestaţie solidă în duelul cu Hermannstadt. Mijlocaşul a scos un penalty şi a pasat decisiv la reuşita de 2-0, a lui Kennedy Boateng.

După duelul cu Hermannstadt, Cîrjan a transmis că se concentrează asupra derby-ului cu FCSB, din grupa de Cupa României. Partida se va disputa miercuri, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

„Mă simt foarte bine aici, suntem o echipă bună. Echipa mă pune în valoare, jucăm un fotbal frumos, trebuie să-mi arăt valoarea pe teren. Am controlat jocul, am ieşit la joc în repriza a doua şi a venit şi golul doi. Am avut patru meciuri fără victorie, azi am câştigat. Ne doream foarte mult să câştigăm şi în deplasare, am avut un trac, dar în seara asta am câştigat.

Am fost foarte dezamăgiţi după meciul din campionat, dar am făcut o analiză, mergem să luăm cele trei puncte. Ne dorim să câştigăm un derby, să-i răsplătim pe suporteri. Şi azi au fost minunaţi, ne-am simţit ca acasă”, a declarat Cătălin Cîrjan, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și