Închide meniul

Alexandru Pașcanu, dezvăluire uluitoare după FCSB – Rapid 0-0: „Mi-a spart dintele la ultima fază!”

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2024, 23:23

Reclamă
Alexandru Pașcanu, dezvăluire uluitoare după FCSB – Rapid 0-0: „Mi-a spart dintele la ultima fază!

Alexandru Pașcanu, dezvăluire uluitoare după FCSB - Rapid 0-0

Profimedia

Alexandru Pașcanu a făcut o dezvăluire uluitoare după FCSB – Rapid 0-0. Acesta a vorbit deschis, după finalul partidei de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre FCSB și Rapid s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Partida, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, a contat pentru etapa cu numărul 14 a sezonului de Liga 1.

Alexandru Pașcanu, dezvăluire uluitoare după FCSB – Rapid 0-0

Fundașul de la Rapid a transmis faptul că un jucător de la FCSB i-a spart un dinte la ultima fază a duelului de pe Arena Națională. De asemenea, acesta a vorbit și despre prestația colegilor săi și a transmis că rezultatul înregistrat în derby a fost unul echitabil.

„A fost un derby frumos, o atmosferă excelentă, cum ne și așteptam. Un meci greu, un adversar foarte bun. Suntem fericiți, nu am primit gol. Putem construi de aici încolo.

Nu a fost construit meciul să nu pierdem. Am mers la victorie, am avut ocaziile noastre și în prima și în a doua repriză. Ei, jucând acasă, au avut inițiativa. A fost un meci destul de deschis. Nu am primit gol de la o echipă care marchează de 3 ori meci de meci.

Reclamă
Reclamă

(n.r. a fost echitabil rezultatul?) Da. Eu sunt supărat că mi-a spart ăla dintele la ultima fază! Altfel aș fi fost fericit. Putem face mai multe puncte acasă.

Baza asta e, să nu luăm gol. Să avem calitatea necesară în față. Astăzi, din păcate nu am dat gol.

Sper să sparg gheața joi, să câștigăm. Nu contează cine dă gol!”, a spus Alexandru Pașcanu, a spus, la digisport.ro.

Reclamă

Incidente pe Arena Naţională, la FCSB – Rapid!

Au fost incidente pe Arena Naţională, la FCSB – Rapid! Fanii celor două rivale au aruncat cu materiale pirotehnice în teren, iar Istvan Kovacs a întrerupt meciul, de 2 ori.

Așa cum era de așteptat, derby-ul dintre cele două mari rivale din capitală nu a fost ferit de incidente.

Problemele de pe Arena Națională au început în minutul 51 al duelului. Atunci, suporterii FCSB-ului au aruncat o petardă în teren, care a explodat lângă Manea și Ignat, care și-au pus apoi mâinile la urechi.

După acest moment, Istvan Kovacs s-a dus la centrul terenului și a oprit partida. Meciul a reînceput abia după ce oficialul a purtat o discuție cu căpitanii celor două echipe.

După doar 5 minute, fanii celor de la Rapid au aruncat, la rândul lor, mai multe materiale explozive, lângă Ștefan Târnovanu. Atunci, Istvan Kovacs a oprit pentru a 2-a oară partida, iar crainicul stadionului a făcut o serie de anunțuri, pentru ca fanii să înceteze. De data aceasta, Istvan Kovacs a reluat partida după o discuție cu delegații de la FCSB și Rapid.

De asemenea, pe lângă petardele aruncate în teren, suporterii celor două rivale au aruncat și torțe, care au afectat gazonul de pe Arena Națională.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și