Închide meniul

Andrei Nicolescu, anunţ uriaş despre viitorul lui Zeljko Kopic! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo: „Suntem în discuţii”

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2024, 14:53

Reclamă
Andrei Nicolescu, anunţ uriaş despre viitorul lui Zeljko Kopic! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo: „Suntem în discuţii

Andrei Nicolescu, anunţ uriaş despre viitorul lui Zeljko Kopic! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo: "Suntem în discuţii"

Zeljko Kopic / Profimedia

Andrei Nicolescu a făcut un anunţ uriaş despre viitorul lui Zeljko Kopic. Antrenorul croat al lui Dinamo, ajuns în România în urmă cu aproape un an, a reuşit să schimbe faţa formaţiei din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele şi jocul entuziasmant din acest început de sezon arată foarte bine pentru Dinamo, iar conducerea vrea să îşi consolideze planurile de viitor.

Andrei Nicolescu, anunţ uriaş despre viitorul lui Zeljko Kopic! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo: „Suntem în discuţii”

Kopic este şi el în planurile lui Dinamo, iar Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a venit cu o veste importantă pentru dinamovişti. Clubul a început deja negocierile pentru prelungirea contractului cu antrenorul croat:

Da, suntem în discuții să prelungim cu Kopic încă 4 ani. Pe o perioadă de 4 ani care include și acest sezon, deci 3 ani și jumătate. Face parte din politica noastră. În momentul în care era cu Ovidiu Burcă făceam planul pentru o perioadă în care antrenorul putea să se exprime și să-și găsească poziția, să poată să construiască.

Ăsta e modelul în care vrem să lucrăm. Nu avem opoziție din partea lui, toate lucrurile sunt pozitive, dar ne concentrăm pe ce avem de făcut. Avem meciuri importante. Eu cred că Zeljko Kopic a dovedit atașament, a dovedit foarte mult prin tot ce a făcut, că îi place familia Dinamo.

Reclamă
Reclamă

S-a și integrat din câte văd. Eu nu am contract, eu sunt administrator special neremunerat și în momentul în care se iese din insolvență de-abia atunci voi discuta cu acționariatul durata contractului și care sunt opțiunile la nivelul ăla.

Evident că eu îmi doresc să duc cât mai sus acest proiect. Mandatul meu este tot timpul pe masa acționariatului”, a declarat Andrei Nicolescu, la fanatik.ro.

Zeljko Kopic, prima reacție după eliminarea din Hermannstadt – Dinamo 0-2

Zeljko Kopic a oferit prima reacție după eliminarea din Hermannstadt – Dinamo 0-2. Antrenorul „câinilor” a vorbit deschis despre criza de nervi din prima repriză a duelului de la Sibiu.

Reclamă

Kopic s-a enervat la culme după ce Ronaldo Deaconu l-a faultat pe Abdallah, în minutul 35. Arbitrul Rareș Vidican nu i-a acordat cartonașul galben jucătorului de la Hermannstadt, iar apoi Kopic a răbufnit.

„(n.r. despre eliminare) Am avut sentimentul că trebuie să reacționez. Nu am vorbit urât. Doar am pus întrebări legate de decizie.

(n.r. Veți fi suspendat cu FCSB) Asta este.. Atunci când ești într-o familie, dacă simți să faci un anumit lucru pentru familia ta, atunci asta faci.

Eu nu îmi pot pierde încrederea în această echipă. Știm cum putem juca. Sunt momente de instabilitate, dar atunci trebuie să faci față problemelor și să îți revii. De aceea, acest meci era foarte important”, a declarat Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:15

LIVE TEXTFabrizio Romano, anunţ şoc: „Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur”! Cine ar lua trofeul. A început numărătoarea inversă

18:52

Ce a postat Barcelona imediat după ce a fost făcut anunţul că Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur 2024

18:47

LIVE SCOREFC Botoșani – U Cluj 1-1. Duel între ultima clasată și liderul Ligii 1

18:20

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

18:12

„Trebuia să arăți respect!” Critici dure pentru Vinicius, după ce a ales să nu meargă la gala decernării Balonului de Aur 2024

17:46

Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și