Închide meniul

Ilie Năstase a dezvăluit când l-a văzut prima dată pe Ion Țiriac, la “Legendele” cu Dan Negru

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 20:25

Reclamă
Ilie Năstase a dezvăluit când l-a văzut prima dată pe Ion Țiriac, la “Legendele” cu Dan Negru

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ilie Năstase, alături de Ion Țiriac

Ilie Năstase a dezvăluit la “Legendele” cu Dan Negru când l-a văzut prima dată pe Ion Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, îmi aduc aminte, eram copil de mingi. Aveam 12 ani, la Cluj, era o tabără de copii în fiecare an. La un moment dat trebuia să se joace finala campionatului național de seniori, în '59, și domnul Schmidt, care era antrenorul atunci, la micul dejun, în camera lactobar, țin minte și acum, un centru care era foarte frumos, copiii țipau și n-a auzit bine… "Cine vrea să rămână mâine la finală de seniori să fie copil de mingi?" Eu am auzit, eram mai lângă el, și cu un băiat de la Târgu Mureș, Balog”, a spus Ilie Năstase la “Legendele” cu Dan Negru.

Ilie Năstase: “Am fost copil de mingi”

Ilie Năstase a fost copil de mingi la meciul în care l-a văzut prima dată pe Ion Țiriac.

“În '59 el cred că avea 18 ani, eu aveam 11, că e cu șapte ani mai mare că mine. Și am fost copil de mingi acolo, ăla Viziru era mai în vârstă, îl mai înjura pe Țiriac, Țiriac la început nimic, ăla voia să facă mișto de el, avea două seturi la zero, a vrut să facă cu mâna stângă ceva, nu i-a reușit. După aia a început să-l înjure și Țiriac, cum înjura ăla, cum înjura Tiriac. S-a enervat ăla și l-a bătut Țiriac până la urmă. Nici acum nu știe… "Nu știu Năstase, nu recunosc că ai fost băiat de mingi"… Lasă că recunosc eu!”, a mai spus Ilie Năstase.

“Legendele” cu Dan Negru reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară.

Reclamă

“Legendele” cu Dan Negru vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și