Închide meniul

"Legende" cu Dan Negru! Ilie Năstase, amintiri savuroase despre întâlnirea cu Muhammad Ali. "Tu eşti ăla cu gura mare din tenis?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 21:00

"Legende" cu Dan Negru! Ilie Năstase, amintiri savuroase despre întâlnirea cu Muhammad Ali. "Tu eşti ăla cu gura mare din tenis?"

Ilie Năstase, invitat la "Legendele" cu Dan Negru

Năstase s-a întâlnit cu Muhammad Ali într-un hotel din Las Vegas. Fostul campion mondial din ring s-a amuzat cu jucătorul de tenis din România şi a cerut să facă o poză cu el. Atunci, "Nasty" a avut o şansă unică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, dezvăluiri despre întâlnirea cu Muhammad Ali

"Poza cu Muhammad Ali este poza mea preferată şi să-ţi spun cum s-a întâmplat. Eram în Las Vegas, la turneul de la Las Vegas, şi pe timpul ăla el încă mai boxa şi îi făceau un film, filmul se numea "The Greatest". Ca să ajungi în cameră la tine trebuia să treci prin holul hotelului care era plin de aparate d-astea, de jocuri de noroc. 

El filma la o masă de Black Jack. Când m-a văzut, a început să strige după mine "Băi, ăla cu gura mare! Tu eşti ăla cu gura mare din tenis?". Eu am rămas blocat. M-am întors în spate, am crezut că vorbeşte cu altu. Cu mine vorbea. Îmi zice "ia vino-ncoace!". M-am dus acolo. Eram cu rachetele după mine. Mă duceam în cameră să mă schimb. Îmi zice: "Stai aşa să pună pe după tine, pe după gât". Zice "oi fi tu gură mare, dar eu sunt mai frumos ca tine". 

Am făcut poza şi după aia m-am întâlnit cu el la Los Angeles, într-un club de noapte. El era la bar, cu faţa la bar. Eu am venit pe la spate şi l-am apucat aşa de mâini, încât să nu poată să se întoarcă, şi el cică "mă, tu eşti homosexual, mă? Mă care mă ţii acolo?". Când m-a văzut cică "hai să facem încă o poză". Mi-a luat pumnul, zice "dă pumnul aici", şi pune pumnul meu la gură la el şi pune pumnul lui la gură la mine. Zice "Ilie, vezi tu asta? Pumnul tău aicea? Ilie, pumnul tău ajuns aici doar pentru că am vrut eu să-l pui aici. Proştii ăştialalţi nu ajung aici". Era foarte simpatic şi n-aveai ce să-i spui", a declarat Ilie Năstase.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și