Închide meniul

"Legende" cu Dan Negru! Ilie Năstase, dezvăluiri fabuloase despre contractele semnate de-a lungul carierei. Cum i-a încurcat pe fraţii Dassler

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2021, 20:44 / Actualizat: 9 mai 2022, 18:11

"Legende" cu Dan Negru! Ilie Năstase, dezvăluiri fabuloase despre contractele semnate de-a lungul carierei. Cum i-a încurcat pe fraţii Dassler

Ilie Năstase, invitat la "Legendele" cu Dan Negru

  • Ilie Năstase a fost invitatul lui Dan Negru
  • Detaliile oferite de fostul lider ATP la „Legendele”

Primul lider ATP din istorie a anunţat că a stat la baza schimbărilor uriaşe prin care a trecut sportul alb. Năstase a povestit şi un moment amuzant. I-a încurcat pe fraţii Adolf „Adi” Dassler şi Rudolf „Rudi” Dassler.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a revoluţionat tenisul

Aveam 20 de ani, eram la Roland Garros. Înaintea noastră era si mai sărăcăcios turneul. Cei de dinainte jucau cu pantaloni lungi. Cu Lacoste m-am împrietenit cu două săptămâni înainte de a începe Roland Garros. Dl Lacoste avea obiceiul să vină să stea mai în față, acolo, în primul rând. I-a plăcut de mine și în vestiar când m-am dus, era acolo, mă căuta să joc cu echipamentul lui. Cu crocodilul. Am jucat un an sau doi cu crocodilul. După aceea am jucat cu Fred Perry, apoi mai târziu cu Adidas.

Stăteam la Bruxelles și un prieten de-al meu, care a fost jucător belgian, era managerul meu. Eram reprezentat de o companie foarte cunoscută în sport, Mark McCormack îl chema, și el era reprezentantul Europei. Și a spus că am putea avea șanse să mergem la Adidas. Am mers cu mașina, am găsit strada. Se numea Herzogenaurach orașul. Când am intrat acolo, în sediu, am spus bună ziua, vreau la domnul Dassler, la Adidas. Fata de acolo a spus, sunteți sigur? Aici e Puma? E fratele dânsului. Atunci, jucătorii nu aveau contract cu o singură firmă. Racheta era de un fel, teneșii de la altă companie, echipamentul de la altă companie.

El a fost primul din industria sportivă care a spus că vrea să îl ia pe unul și să îl îmbrace de sus până jos, și chiloții să fie de la el. Și eu am fost primul jucător de tenis„, a declarat Ilie Năstase.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie
Extra • 16 apr., 20:27
FOTO
Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty”
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select
ATP • 14 apr., 19:46
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select
Ilie Năstase a recunoscut că vrea un copil şi cu "cea mai frumoasă femeie"
Diverse • 12 apr., 19:03
FOTO
La 77 de ani, Ilie Năstase vrea un copil şi cu „cea mai frumoasă femeie”: „Noi încercăm, ea vrea neapărat!”
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep
Tenis • 12 apr., 9:14
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open
Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare
Extra • 10 apr., 12:06
„Mă consider sărac!” Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare! Ce a spus „Nasty” despre banii săi