Închide meniul

Ilie Năstase a dezvăluit când l-a văzut prima dată pe Ion Țiriac, la “Legendele” cu Dan Negru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 20:25

Ilie Năstase a dezvăluit când l-a văzut prima dată pe Ion Țiriac, la “Legendele” cu Dan Negru

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ilie Năstase, alături de Ion Țiriac

Ilie Năstase a dezvăluit la “Legendele” cu Dan Negru când l-a văzut prima dată pe Ion Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, îmi aduc aminte, eram copil de mingi. Aveam 12 ani, la Cluj, era o tabără de copii în fiecare an. La un moment dat trebuia să se joace finala campionatului național de seniori, în '59, și domnul Schmidt, care era antrenorul atunci, la micul dejun, în camera lactobar, țin minte și acum, un centru care era foarte frumos, copiii țipau și n-a auzit bine… "Cine vrea să rămână mâine la finală de seniori să fie copil de mingi?" Eu am auzit, eram mai lângă el, și cu un băiat de la Târgu Mureș, Balog”, a spus Ilie Năstase la “Legendele” cu Dan Negru.

Ilie Năstase: “Am fost copil de mingi”

Ilie Năstase a fost copil de mingi la meciul în care l-a văzut prima dată pe Ion Țiriac.

“În '59 el cred că avea 18 ani, eu aveam 11, că e cu șapte ani mai mare că mine. Și am fost copil de mingi acolo, ăla Viziru era mai în vârstă, îl mai înjura pe Țiriac, Țiriac la început nimic, ăla voia să facă mișto de el, avea două seturi la zero, a vrut să facă cu mâna stângă ceva, nu i-a reușit. După aia a început să-l înjure și Țiriac, cum înjura ăla, cum înjura Tiriac. S-a enervat ăla și l-a bătut Țiriac până la urmă. Nici acum nu știe… "Nu știu Năstase, nu recunosc că ai fost băiat de mingi"… Lasă că recunosc eu!”, a mai spus Ilie Năstase.

“Legendele” cu Dan Negru reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară.

Reclamă

“Legendele” cu Dan Negru vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și