Închide meniul

Anca Ţurcaşiu, curtată de prietenii fiului ei de 22 de ani. "E firesc, mă simt chiar bine când primesc aşa avansuri"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 10:28

Reclamă
Anca Ţurcaşiu, curtată de prietenii fiului ei de 22 de ani. "E firesc, mă simt chiar bine când primesc aşa avansuri"

Instagram Anca Ţurcaşiu

Anca Ţurcaşiu va împlini 51 de ani

Actriţa a povestit că le-a stârnit interesul chiar şi prietenilor fiului ei. Acest lucru nu o supără, ci îi dă vedetei o stare de bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anca Ţurcaşiu, într-o formă fizică de invidiat

"Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmaplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată", a declarat Anca Ţurcaşiu, potrivit Ciao.

Anca Ţurcaşiu a divorţat de Cristian Georgescu, în 2020, după 22 de ani de căsătorie. Anunţă că a trecut peste acel moment extrem de dificil.

"Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic", a mai declarat Anca Țurcașiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Reclamă

Fiul Ancăi Ţurcaşiu, împătimit al sporturilor de iarnă

Radu nu i-a călcat pe urme mamei sale. Acesta cântă la pian doar pentru a-şi distra prietenii. Radu este un împătimit al sportului. Băiatul în vârstă de 22 de ani este instructor de snowboard, unul dintre cele mai spectaculoase sporturi de iarnă.

"Băiatul meu e îndrăgostit și foarte fericit! Are 22 de ani, e student la Pedagogie și e și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov în weekend. Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta", a spus Anca Ţurcaşiu, luna trecută, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și