Închide meniul

Calvarul prin care a trecut Laurette. Strigătul de disperare al vedetei după ce a fost bătută crunt

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 5:41

Reclamă
Calvarul prin care a trecut Laurette. Strigătul de disperare al vedetei după ce a fost bătută crunt

Instagram Laurette

Laurette a fost bătută

"Nu există așa ceva, referitor la sume de bani. În ultimul mesaj pe care i l-am scris i-am spus să ne întâlnim, dar într-un loc în care să nu avem probleme. Am căzut în plasa lui și acolo s-a schimbat total și… din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a întâmplat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și mi-a spus: ‘de ce crezi că ai venit aici?’

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette: Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă 

Mi-a propus întâi să vin la el acasă, dar mi s-a părut ceva ciudat, așa că i-am spus să ne vedem în Pipera. Eu, toate dovezile pe care le am, o să le depun la dosar. O să facem o plângere penală. A început să mă lovească, m-a tras de păr, m-a dus să mă închidă în baie, a încercat să mă bage cu capul în closet, am încercat să fug și nu am reușit.

Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă, să pot să întorc cheia, el era peste mine cu toată forța. Când a văzut că am pus mâna pe cheie, m-a mușcat, era plin de sânge la gură, ca un canibal. Oricare ar fi fost motivul, nu există să iei în asemenea hal o femeie la bătaie. Dacă nu venea Poliția, mă omora", a spus Laurette, la Antena Stars. 

Laurette a fost bătută crunt şi o anchetă este în desfăşurare

Laurette susţine că bărbatul care a bătut-o este un om de afaceri, căsătorit şi cu doi copii. O anchetă a fost demarată, iar cercetările continuă, după infracţiunea de lovire sau alte violenţe. 

"Am înțeles că nu ar fi reținut. Când a intrat Poliția în cameră, era plin de sânge la gură. Din ce mi-a zis el, este căsătorit, mi-a arătat și poze cu copiii. A zis că este un om de afaceri și de asta nu dorește să fie pe rețelele de socializare. Mi-a spus că este în divorț cu soția, că nu se mai înțeleg.

Reclamă

Am semne pe picioare, în genunchi, pentru că m-a târât pe covor. Mi-a dat cu pumnul în coaste și m-a mușcat de deget când am vrut să iau cheia din ușă. Când a venit Poliția, era cu piciorul pe gâtul meu și urla că mă omoară.

El nu a realizat nici măcar că Poliția este în spatele ușii. Era peste mine cu toată puterea și cu piciorul în gât. Atunci n-am mai avut voce, mi-am pierdut puțin și cunoștința. Când a intrat Poliția, s-a îmbrăcat", a mai spus Laurette. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și