Închide meniul

Cum a devenit Gigi Becali sursă de inspiraţie pentru creatorii de modă din România: "Modelele le-am adus eu! Le inventam eu"

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 5:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Cum a devenit Gigi Becali sursă de inspiraţie pentru creatorii de modă din România: "Modelele le-am adus eu! Le inventam eu"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali

Becali spune că şi Cătălin Botezatu s-a inspirat de la vestimentaţia sa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Boteazatu, și altuia… După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam. 

Mă duceam la Ciucu și ziceam «Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa!». După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventam eu. Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea moda nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar nu mai sunt așa”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a dezvăluit momentele când a izbucnit în plâns: ”Nu am putut să fac mai mult”

Gigi Becali a avut o apariție publică uluitoare în seara de Crăciun. Patronul FCSB, care de o vreme a preferat să iasă din viața publică, și-a adus aminte de copilărie.

Becali i-a invocat pe ciobanii care se ocupau de stâna tatăului său.

Reclamă

Mi-aduc aminte că aveam patru – cinci ciobani. Se mai îmbătau, tata îi mai bătea cu biciul, cutare. Și eu îi luam în brațe. Eu deduc acum că aveam dragostea! M-am născut cu dragostea de mic. Sunt momente când plâng. S-a împuținat dragostea și vin dracii și fac pandemie și virusuri. Nu mâncarea e problema. Problema e că noi să ne întoarcem cu fața spre Dumnezeu. Toate se vor adăuga ție, dacă mergem la Biserică și la Dumnezeu. Dacă noi îl ignorăm, ne interesează să mergem la cluburi, să bem, atunci nici Dumnezeu nu ține cu noi”, a spus Gigi Becali la RTV.

Gigi Becali a recunoscut că are și momente când devine emoționat.

Sunt momente când plâng. Doamne, nu am putut să fac mai mult să îi ajut. Plâng de milă de ei că nu pot să îi ajut, că nu pot să le fac ceva”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și