Închide meniul

Pandemia de COVID-19 i-a dat peste cap viața Nadiei Comăneci! Marea campioană abia așteaptă vaccinul

Silviu Corneanu Publicat: 25 decembrie 2020, 9:43 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Pandemia de COVID-19 i-a dat peste cap viața Nadiei Comăneci! Marea campioană abia așteaptă vaccinul

Zuma Press / Alexander Scheuber via Hepta

Nadia Comăneci

N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a spus Nadia Comăneci pentru Digi Sport.

Nadia a renunțat la gimnastică în 1984, având un palmares de 24 de medalii, dintre care 16 de aur, la JO, Campionate Mondiale și Europene.

Nadia Comăneci, mesaj pentru români

Nadia Comăneci a ținut să le transmită românilor un mesaj, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”, a mai spus Nadia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și