Închide meniul

O adolescentă şi-a răzbunat părinţii ucişi de talibani! Tânăra, considerată erou naţional

Florian Ceafalău Publicat: 21 iulie 2020, 15:10 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
O adolescentă şi-a răzbunat părinţii ucişi de talibani! Tânăra, considerată erou naţional

Twitter

Kamar Gul

Qamar Gul a ajuns erou în Afghanistan. Tânăra a devenit celebră după ce a folosit un AK 47 pentru a-și răzbuna părinții. Insurgenții talibani au venit în satul ei, acolo unde i-au executat părinții pe motiv că susțin actuala conducere a Afghanistanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drept urmare, Gul a luat mitraliera și a tras în insurgenți, omorând doi dintre ei și rănind alți câțiva teroriști, notează agenției France-Presse.

Conform presei, Gul are o vârstă de … aproximativ 15 ani. Oficialii nu știu când s-a născut exact aceasta, dar estimează că are ”undeva între 14 și 16 ani”. Tânăra a devenit un erou în țara ei, după ce s-a răzbunat pe teroriști. Aceasta, alături de fratele ei mai mic, singurii supraviețuitori din familia ei, au fost mutați de autorități în altă zonă.

Site-urile de social media din Afghanistan au explodat cu mesaje de susținere pentru aceasta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și