Închide meniul

O adolescentă şi-a răzbunat părinţii ucişi de talibani! Tânăra, considerată erou naţional

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 21 iulie 2020, 15:10 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

O adolescentă şi-a răzbunat părinţii ucişi de talibani! Tânăra, considerată erou naţional

Twitter

Kamar Gul

Qamar Gul a ajuns erou în Afghanistan. Tânăra a devenit celebră după ce a folosit un AK 47 pentru a-și răzbuna părinții. Insurgenții talibani au venit în satul ei, acolo unde i-au executat părinții pe motiv că susțin actuala conducere a Afghanistanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drept urmare, Gul a luat mitraliera și a tras în insurgenți, omorând doi dintre ei și rănind alți câțiva teroriști, notează agenției France-Presse.

Conform presei, Gul are o vârstă de … aproximativ 15 ani. Oficialii nu știu când s-a născut exact aceasta, dar estimează că are ”undeva între 14 și 16 ani”. Tânăra a devenit un erou în țara ei, după ce s-a răzbunat pe teroriști. Aceasta, alături de fratele ei mai mic, singurii supraviețuitori din familia ei, au fost mutați de autorități în altă zonă.

Site-urile de social media din Afghanistan au explodat cu mesaje de susținere pentru aceasta.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și