Închide meniul

Gigi is now online! Becali şi-a făcut cont de Facebook. Motivul pentru care a luat această decizie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 12:38

Gigi is now online! Becali şi-a făcut cont de Facebook. Motivul pentru care a luat această decizie

Profimedia

Gigi Becali şi-a făcut cont de Facebook

UPDATE 17:50 | Gigi Becali a recunoscut că îi aparţine contul de facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit acum cu Mihai (n.r. – Mihai Stoica) și mi-a zis că un nepot de-ai mei împreună cu ofițerul de presă au contactat firma asta să șteargă toate conturile mele false de Facebook. Ca să poată să le șteargă, au făcut pagina respectivă, dar eu nu o să postez niciodată acolo. Dacă au postat ei, o să-i sun acum să șteargă tot ce au postat”, a declarat patronul lui FCSB pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali a decis să îşi facă un cont de Facebook pe 22 mai, conform gsp.ro. Patronul FCSB a postat prima dată în peisaj montan. La o distanţă de jumătate de oră, Becali revenea şi cu un mesaj de prezentare. În cadrul mesajului de prezentare, Becali a făcut un apel către cei care deţin conturi false care se folosesc de numele său să le şteargă. 

 “Cred că mă cunoașteți suficient de bine și știți că sunt un om dintr-o bucată, un om care are principii bine înrădăcinate și greu de schimbat. Conturile de socializare nu sunt pentru mine și le-am evitat până acum, dar oameni cu diverse interese mi-au folosit identitatea și au distribuit informații false despre FCSB, despre mine, despre familia mea.

Aceste practici sunt peste puterea mea de înțelegere și de acceptare, așa că îi rog insistent pe cei care dețin aceste pagini false să le șteargă de bunăvoie. #facebookmedia", a scris Gigi Becali pe Facebook

Reclamă

Finanțatorul FCSB a apelat la o firmă britanică, care este partener Facebook, pentru a-i deschide o pagină verificată și pentru a șterge toate paginile false. Justificarea sa a fost că paginile false îi afectează “viața politică, personală și afacerile”.

Becali era împotriva reţelelor de socializare

"Nu am avut, nu am și nu voi avea Facebook. Pagina de Facebook înseamnă iubire de sine şi nu fac păcatul ăsta", spunea Gigi Becali în 2016. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și