Închide meniul

Gigi is now online! Becali şi-a făcut cont de Facebook. Motivul pentru care a luat această decizie

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 12:38

Gigi is now online! Becali şi-a făcut cont de Facebook. Motivul pentru care a luat această decizie

Profimedia

Gigi Becali şi-a făcut cont de Facebook

  • Gigi Becali şi-a făcut pagină de Facebook
  • Primul mesaj postat de patronul FCSB

UPDATE 17:50 | Gigi Becali a recunoscut că îi aparţine contul de facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit acum cu Mihai (n.r. – Mihai Stoica) și mi-a zis că un nepot de-ai mei împreună cu ofițerul de presă au contactat firma asta să șteargă toate conturile mele false de Facebook. Ca să poată să le șteargă, au făcut pagina respectivă, dar eu nu o să postez niciodată acolo. Dacă au postat ei, o să-i sun acum să șteargă tot ce au postat”, a declarat patronul lui FCSB pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali a decis să îşi facă un cont de Facebook pe 22 mai, conform gsp.ro. Patronul FCSB a postat prima dată în peisaj montan. La o distanţă de jumătate de oră, Becali revenea şi cu un mesaj de prezentare. În cadrul mesajului de prezentare, Becali a făcut un apel către cei care deţin conturi false care se folosesc de numele său să le şteargă. 

Reclamă

 “Cred că mă cunoașteți suficient de bine și știți că sunt un om dintr-o bucată, un om care are principii bine înrădăcinate și greu de schimbat. Conturile de socializare nu sunt pentru mine și le-am evitat până acum, dar oameni cu diverse interese mi-au folosit identitatea și au distribuit informații false despre FCSB, despre mine, despre familia mea.

Aceste practici sunt peste puterea mea de înțelegere și de acceptare, așa că îi rog insistent pe cei care dețin aceste pagini false să le șteargă de bunăvoie. #facebookmedia", a scris Gigi Becali pe Facebook

Reclamă

Finanțatorul FCSB a apelat la o firmă britanică, care este partener Facebook, pentru a-i deschide o pagină verificată și pentru a șterge toate paginile false. Justificarea sa a fost că paginile false îi afectează “viața politică, personală și afacerile”.

Becali era împotriva reţelelor de socializare

"Nu am avut, nu am și nu voi avea Facebook. Pagina de Facebook înseamnă iubire de sine şi nu fac păcatul ăsta", spunea Gigi Becali în 2016. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!