Închide meniul

”Să oprească autobuzele, mă, unde stau 6-7 oameni!” Gigi Becali a răbufnit, după ce mai mulți jucători ar fi încălcat legea

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 9:57

Reclamă
”Să oprească autobuzele, mă, unde stau 6-7 oameni!” Gigi Becali a răbufnit, după ce mai mulți jucători ar fi încălcat legea

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali spune că jucătorii nu au încălcat legea

5 jucători de la FCSB sunt acuzați că au încălcat legea: căpitanul Tănase, Adi Popa, Vană, Pantaru și Oaida au fost surprinși la antrenament la baza FCSB din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce au făcut? Nu s-a organizat nimic, nu au jucat fotbal. Stau separat, unul aleargă, altul trage la aparate. Ajungem să fabulăm? Treaba lor ce fac în perioada viitoare. E baza lor. Nu stau la un metru unul de celălalt. Pai atunci, să oprească autobuzele, mă, unde stau 6-7 oameni. Nu putem opri viața în loc. Măsurile sunt bine luate, pentru a evita ceva”, a spus Gigi Becali în exclusivitate la AntenaSport.

Gigi Becali spune că jucătorii nu au încălcat legea

Patronul FCSB mai spune că cei 5 jucători nu au încălcat legea și că au respectat restricțiile de distanțare socială impuse de autorități.

Oamenii se duc la serviciu, la construcții? Oamenii se antrenează la sala de sport, separat, sunt 30 de hectare. Nu poți sta izolat pe 30 de hectare, 6 inși? Acolo e serviciu lui. Importantă este distanțarea socială.

Eu am clădiri în care pot găzdui 2.000 de oameni. Fiecare are camera lui, pot dormi acolo. Scrie pe ușă ”Tănase”. Nu fac duș acolo. Dacă ar vrea, ar putea”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și