Închide meniul

News Alert | Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice! Luptătorul luptă pentru aur la Sofia

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 18:18 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:23

Reclamă
News Alert | Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice! Luptătorul luptă pentru aur la Sofia

news.ro

Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice!

"Albert Saritov va urca în avionul ce duce la Tokyo! Luptătorul liberist, medaliat cu bronz la ediția de la Rio, va reprezenta România la Jocurile Olimpice din Japonia!! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albert Saritov, calificat la Jocurile Olimpice

Albert și-a asigurat în această seară biletul olimpic prin calificarea în finala categoriei 97 de kilograme, din cadrul Turneului de la Sofia! Felicitări Albert! Felicitări antrenorilor și staff-ului tehnic! 

Felicitări tuturor celor care au contribuit în pregătirea lui, în tot acest ciclu olimpic! România continuă lupta pentru calificări!", se arată pe contul de Facebook al Federaţiei Române de Lupte. 

“Albert şi-a asigurat în această seară biletul olimpic prin calificarea în finala categoriei 97 de kilograme, din cadrul Turneului de la Sofia!”, a anunţat Federaţia Română de Lupte.

Saritov l-a învins în semifinalele categoriei 97 kg la lupte libere pe ucraineanul Valeri Andriiţev. Pentru medalia de aur, el va lupta, vineri, cu italianul Abraham de Jesus Conyedo Ruano.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și