News Alert | Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice! Luptătorul luptă pentru aur la Sofia

De Antena Sport
Publicat: 6 mai 2021, 18:18
Actualizat: 14 mai 2021, 17:23

Luptătorul Albert Saritov, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, va reprezenta România şi la ediţia din acest an a competiţiei internaţionale, el obţinând joi calificarea, la turneul de la Sofia.

Reclamă
Albert Saritov, cu steagul României

news.ro

"Albert Saritov va urca în avionul ce duce la Tokyo! Luptătorul liberist, medaliat cu bronz la ediția de la Rio, va reprezenta România la Jocurile Olimpice din Japonia!! 

Reclamă

Albert Saritov, calificat la Jocurile Olimpice

Albert și-a asigurat în această seară biletul olimpic prin calificarea în finala categoriei 97 de kilograme, din cadrul Turneului de la Sofia! Felicitări Albert! Felicitări antrenorilor și staff-ului tehnic! 

Felicitări tuturor celor care au contribuit în pregătirea lui, în tot acest ciclu olimpic! România continuă lupta pentru calificări!", se arată pe contul de Facebook al Federaţiei Române de Lupte. 

“Albert şi-a asigurat în această seară biletul olimpic prin calificarea în finala categoriei 97 de kilograme, din cadrul Turneului de la Sofia!”, a anunţat Federaţia Română de Lupte.

Saritov l-a învins în semifinalele categoriei 97 kg la lupte libere pe ucraineanul Valeri Andriiţev. Pentru medalia de aur, el va lupta, vineri, cu italianul Abraham de Jesus Conyedo Ruano.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
4
iul.
22:25
Gabriel Tamaş, replică virală: „Nici când eram mic nu am băut apă plată!”
4
iul.
22:09
Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a „distrus-o” pe Badosa: „S-a plimbat năucită pe teren, aştepta să piardă!”
4
iul.
22:07
Răzvan Lucescu, anunţ şoc! Antrenorul lui PAOK e cu gândul la retragere: „Îmbătrânesc şi mă gândesc serios să mă opresc!”
4
iul.
21:52
VIDEONana Boateng, pregătit înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Toţi suntem gata”
4
iul.
21:50
VIDEODan Petrescu, discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Putem să şi pierdem!” „Bursucul” a făcut iar praf fotbalul românesc: „Uităm unde suntem!”
4
iul.
21:39
VideoBănel Nicoliţă, amintiri senzaţionale înainte să facă show la Splash! Dialog fabulos cu fraţii săi: „‘Aruncă-te!’ / ‘Nu, nu mă arunc!'”
4
iul.
21:00
Wimbledon 2022 | Simona Halep, lăudată în presa internaţională după prestaţia stelară cu Paula Badosa! Cifrele uluitoare ale campioanei noastre
4
iul.
20:50
Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Badosa: „Nu s-a chinuit s-o bată!” / „E agresivă, mai bună pe iarbă decât pe zgură!”
4
iul.
20:40
Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022. „Simo” conduce la duelurile directe
4
iul.
20:30
Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon: „E o plăcere! Terenul este deosebit!”
Pe același subiect
FIGHT • 19 iun., 11:04
Drepți! El este Gabi, campion european! A crescut la cămin! A dat Evaluarea înante de concurs!
Rivalitatea dintre Gerard Pique și Sergio Ramos, dusă la un alt nivel
Fotbal extern • 20 apr., 17:07
Rivalitatea dintre Gerard Pique și Sergio Ramos, dusă la un alt nivel! Cum a încercat vedeta Barcelonei să îşi „îngroape” conaţionalul
Andreea Ana a devenit prima campioană europeană la lupte din România
FIGHT • 31 mart., 20:40
Andreea Ana a scris istorie pentru sportul românesc! Tânăra a devenit prima campioană europeană la lupte din țara noastră
Close