Închide meniul

Încă un român s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! "Felicitări ţie şi antrenorilor tăi! Team România e mândră de voi!"

Dragoș Vasile Publicat: 24 aprilie 2021, 18:38 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:23

Reclamă
Încă un român s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! "Felicitări ţie şi antrenorilor tăi! Team România e mândră de voi!"

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman Facebook

Iulian Teodosiu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

”Team Romania 62! Iulian Teodosiu şi-a tăiat singur biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. În turneul de calificare de la Madrid, sabrerul român a câştigat asaltul decisiv cu ucraineanul Yagodka, 15-11. Bravooo, Teo! Felicitări ţie şi antrenorilor tăi, Rareş Dumitrescu şi Marius Gălăţeanu! Team Romania e mândră de voi!”, a transmis COSR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Teodosiu este al doilea scrimer român calificat la JO Tokyo 2020, după Ana Maria Popescu. Ea s-a calificat la JO de la Tokyo, după ce a terminat prima in ierarhia mondială a armei şi s-a calificat la a V-a sa ediţie de Jocuri Olimpice.

Ana Maria Popescu a câştigat medalia de aur la JO de la Rio (2016) şi pe cea de argint la ediţia Beijing 2008. Spadasina a mai participat la ediţiile de la Atena 2004 şi Londra 2012.

Reclamă

Ana Maria Brânză merge la Tokyo. Spadasina se va lupta pentru o nouă medalie olimpică

Ana Maria Brânză (36 ani) este o altă sportivă care va reprezenta România la Jocurile Olimpice. Spadasina s-a calificat la competiţia de la Tokyo, după ce a încheiat pe primul loc în ierarhia mondială.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că Ana Maria Brânză se va lupta pentru o nouă medalie la Tokyo. Sportiva va ajunge la a cincea prezenţă la Jocurile Olimpice (23 iulie – 8 august). Spadasina a cucerit în 2016 medalia de aur, iar în 2008 pe cea de argint.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și