Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Benny Adegbuyi a anunțat când se va retrage: ”Vreau să devin o legendă!” Replică pentru contestatari

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 decembrie 2020, 11:43

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Benny Adegbuyi a anunțat când se va retrage: ”Vreau să devin o legendă!” Replică pentru contestatari

AS

Benny Adegbuyi, în platoul AS.ro

Benny susține că vrea să devină o legendă în lumea luptelor și abia apoi se va retrage din activitate. Sportivul român a anunțat că vrea să mai lupte maxim 2-3 ani și că nu-l va apuca vârst de 40 de ani în ring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ianuarie fac 36 de ani. Nu m-am gândit când mă voi retrage. Nu vreau să continui până la 40 de ani. Planul meu este să devin cel mai bun luptător din lume, să devin o legendă, cum este Badr Hari, să mă țină minte toată lumea, să zică: 

”Uite, domne, românul ăsta a fost cel mai bun”. Sunt pe punctul de a realiza asta. Îmi doresc foarte tare să câștig centura. Vreau să mai lupt 2-3 ani, până aproape de 40”, a declarat Benny, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Benny, replică pentru contestatari

Chiar dacă s-a ferit să dea nume, Benny Adegbuyi a avut o replică și pentru contestatari.

Reclamă

Mă simt bine că le-am închis gura, pentru că e urât să știi că te sacrifici, îți dorești să fii cel mai bun, și una lume nu are încredere în tine și vorbește urât. 

Chiar dacă nu-mi place de tine, mai bine mă abțin decât să dau vreo declarație, totuși, suntem români. Totul e bine când se termină cu bine”,a mai spus Benny la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și