Închide meniul

Mesajul lui Benny, după ce l-a făcut KO pe Badr Hari și i-a rupt nasul. Ce i-a transmis marocanului

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 21:31

Reclamă
Mesajul lui Benny, după ce l-a făcut KO pe Badr Hari și i-a rupt nasul. Ce i-a transmis marocanului

Captură Twitter

Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

"Mă simt grozav. A fost dramatic, dar la final de zi am zis că sunt puternic. Am ştiut că va începe în forţă. Am făcut o greşeală şi m-a pus la pământ. Ştiam că dacă rămân aşa el va pica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi: Cred că i-am rupt nasul, dar este o luptă

Când i-am dat un upercut, loviturile erau foarte puternice. Antrenorul mi-a spus să încerc să îl fac KO. Cred că i-am rupt nasul, dar este o luptă. Îi mulţumesc că a acceptat să lupte cu mine. Este mai bun, dar eu am câştigat.

Hai, România. Le mulţumesc tuturor celor care au urmărit meciul. Lasă-mă să mă bucur de victorie, vedem după aceea despre meciul cu Rico (Rico Verhoeven)", a spus Benny, după luptă. 

Pentru Benny, urmează acum lupta pentru centura de campion a lui Rico Verhoeven.

Benny Adegbuyi: "Sunt într-o formă de zile mari"

Cu o zi înainte să îl doboare în ring pe Badr Hari, Benny Adegbuyi a avut o intervenție în timpul emisiunii AS.ro LIVE. "Meciul s-a amânat de două ori, dar a fost cumva în beneficiul meu pentru că sunt într-o formă de zile mari", și-a asigurat fanii luptătorul român.

Reclamă

Emisiunea AS.ro LIVE, de luni până vineri, de la 10:30, pe pagina www.as.ro/live

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și