Închide meniul

EXCLUSIV | A plecat în Canada şi nu vrea să mai audă de români. Diana Belbiţă, ultimele detalii înaintea luptei care o poate transforma în “History Maker”

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 17:33

Reclamă
EXCLUSIV | A plecat în Canada şi nu vrea să mai audă de români. Diana Belbiţă, ultimele detalii înaintea luptei care o poate transforma în “History Maker”

Facebook Diana Belbiţă

Diana Belbiţă se pregăteşte de o mare luptă

"Aşa cum am spus în urmă cu câteva luni, nu vreau să fiu reprezentantul unor oameni care atunci când eşti jos te blamează şi ar face orice să te ţină cât mai mult acolo, aşa că acel tip de oameni pot considera că sunt o străină pentru ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu voi lupta pentru mine, pentru echipa mea şi pentru toţi acei oameni care au fost alături de mine indiferent de rezultat", a spus Belbiţă pentru AntenaSport.

Diana Belbiţă revine în cuşcă

Sportiva din România va lupta pe 15 iulie contra Lianei Jojua, care are un record de șapte victorii și trei înfrângeri. De partea cealaltă, Belbiță a adunat în carieră 13 succese și cinci înfrângeri.

"Pentru această luptă nu voi mai fi “Prinţesa Războinică”, voi fi “History Maker” deoarece îmi doresc să scriu istorie şi să obţin prima victorie a unui luptător român în UFC. 

În ceea ce priveşte evenimentele UFC, siguranţa luptătorilor este mereu pe primul loc. Ştiu deja că imediat ce voi ateriza, atât mie cât şi echipei mele ni se va face testul pentru Covid 19, apoi urmează o perioadă de izolare în care nu avem voie să părăsim camerele hotelului în care vom fi cazaţi. 

Reclamă

După aflarea rezultatelor testului vom avea voie să interacţionăm doar cu ceilalţi sportivi şi oameni din stafful tehnic care sunt deja testaţi. Vom mai avea parte de încă un test înainte cu 24 de ore de luptă", a mai spus Belbiţă.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și