Închide meniul

Scene desprinse din K1! Doi muncitori l-au imobilizat pe un cuțitar care înjunghiase un om

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 7:58

Reclamă
Scene desprinse din K1! Doi muncitori l-au imobilizat pe un cuțitar care înjunghiase un om

captura video The Sun

Muncitorii sunt eroii momentului în Londra

Agresorul a atacat un rabin în plină zi, dar a fost oprit la timp de doi frați care lucrau la un șantier din zonă. Aceștia au reușit să-l imobilizeze ca la carte, după ce au aplicat câteva tehnici desprinse din luptele de K1. Un biciclist a intervenit și el rapid pentru a-l prinde pe cuțitar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI VIDEO – ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Cei doi muncitori, eroii momentului

Victima a ajuns la spital cu răni multiple, dar este în afara oricărui pericol. Poliția a confirmat că a fost vorba despre un atac cu tentă rasistă. Cei doi muncitori care l-au salvat pe rabin sunt văzuți ca niște adevărați eroi. 

"Am alergat repede, când am văzut victima plină de sânge. Eu și fratele meu am reușit să îl punem pe agresor la pământ și să-l imobilizăm până la sosirea polițiștilor. Nu m-aș numi erou. Am acționat instictiv", a declarat unul dintre muncitori pentru The Sun. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și