Închide meniul

Floyd Mayweather a stârnit un val de indignare. Cum a putut să apară în public, în plină pandemie

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2020, 16:41

Reclamă
Floyd Mayweather a stârnit un val de indignare. Cum a putut să apară în public, în plină pandemie

Profimediaimages

Floyd Mayweather nu se teme de coronavirus

Celebrul boxer s-a urcat pe bicicletă și și-a chemat prietenii alături de el. Nu a purtat mască sau mănuși, pentru a reduce riscul infectării cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather, gest de inconștiență

Chiar dacă americanii au fost sfătuiți să respecte distanțarea socială, Floyd Mayweather a privit nepăsător spre indicațiile autorităților. Acesta s-a plimbat cu bicicleta pe străzile din Los Angeles.

Campion mondial la cinci categorii diferite de greutate, Mayweather a părut a fi extrem de relaxat. S-a mutat apoi la masa de poker din avionul său privat, pe care a plătit 50 de milioane de lire sterline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my private jet playing a private game of poker against @tmtbside7 he thought he had me with his full house, but I smoked him with a 4 of a kind. @thee_mayweather
A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Reclamă

Mayweather a avut încasări record în ultimul deceniu. A câștigat din box aproape un miliard de dolari și i-a depășit pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și