Închide meniul

CSM București – Esbjerg 28-26. Victorie crucială pentru “tigroaice” în Liga Campionilor. Cristina Neagu a avut o evoluţie senzaţională!

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 15:45

Reclamă
CSM București – Esbjerg 28-26. Victorie crucială pentru “tigroaice” în Liga Campionilor. Cristina Neagu a avut o evoluţie senzaţională!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CSM București, victorie cu Esbjerg

CSM București a condus cu 15-10 la pauză în Sala Polivalentă. Elevele lui Adi Vasile au condus chiar și cu șapte goluri diferență, dar Esbjerg a avut o revenire spectuculoasă și a pus presiune pe românce în finalul jocului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM București – Esbjerg 28-26 

Cristina Neagu a fost la înălțime și de această dată. Cea mai bună handbalistă din România a reușit 7 goluri din 13 aruncări. Și Crina Pintea a făcut un meci bun, cu șase goluri din opt aruncări și o eficiență de 75%.  

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost însă Jelena Grubisic, croata din poarta CSM-ului. Aceasta a reuşit 17 parade din 42 de aruncări ale adversarilor.

CSM București a câștigat și partida tur cu Esbjerg. Elevele lui Adi Vasile s-au impus atunci cu 30-29, grație unui gol reușit în ultima secundă de Cristina Neagu. 

CSM București, victorie crucială în Liga Campionilor 

Grație victoriei cu Esbjerg, româncele au urcat pe locul patru în Grupa A. CSM București avea trei înfrângeri consecutive, iar succesul de astăzi a fost ca o gură de aer. 

Reclamă

6 victorii, 1 remiză și 4 înfrângeri este parcursul CSM-ului în Grupa A din Liga Campionilor. Pentru handbalistele lui Adrian Vasile urmează un duel de foc cu Metz, ocupanta locului secund în Grupa A.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și