Închide meniul

CSM București – Esbjerg 28-26. Victorie crucială pentru “tigroaice” în Liga Campionilor. Cristina Neagu a avut o evoluţie senzaţională!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 15:45

CSM București – Esbjerg 28-26. Victorie crucială pentru “tigroaice” în Liga Campionilor. Cristina Neagu a avut o evoluţie senzaţională!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CSM București, victorie cu Esbjerg

CSM București a condus cu 15-10 la pauză în Sala Polivalentă. Elevele lui Adi Vasile au condus chiar și cu șapte goluri diferență, dar Esbjerg a avut o revenire spectuculoasă și a pus presiune pe românce în finalul jocului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM București – Esbjerg 28-26 

Cristina Neagu a fost la înălțime și de această dată. Cea mai bună handbalistă din România a reușit 7 goluri din 13 aruncări. Și Crina Pintea a făcut un meci bun, cu șase goluri din opt aruncări și o eficiență de 75%.  

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost însă Jelena Grubisic, croata din poarta CSM-ului. Aceasta a reuşit 17 parade din 42 de aruncări ale adversarilor.

CSM București a câștigat și partida tur cu Esbjerg. Elevele lui Adi Vasile s-au impus atunci cu 30-29, grație unui gol reușit în ultima secundă de Cristina Neagu. 

CSM București, victorie crucială în Liga Campionilor 

Grație victoriei cu Esbjerg, româncele au urcat pe locul patru în Grupa A. CSM București avea trei înfrângeri consecutive, iar succesul de astăzi a fost ca o gură de aer. 

Reclamă

6 victorii, 1 remiză și 4 înfrângeri este parcursul CSM-ului în Grupa A din Liga Campionilor. Pentru handbalistele lui Adrian Vasile urmează un duel de foc cu Metz, ocupanta locului secund în Grupa A.  

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și