Închide meniul

CSM București – Esbjerg 28-26. Victorie crucială pentru “tigroaice” în Liga Campionilor. Cristina Neagu a avut o evoluţie senzaţională!

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 15:45

Reclamă
CSM București – Esbjerg 28-26. Victorie crucială pentru “tigroaice” în Liga Campionilor. Cristina Neagu a avut o evoluţie senzaţională!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CSM București, victorie cu Esbjerg

CSM București a condus cu 15-10 la pauză în Sala Polivalentă. Elevele lui Adi Vasile au condus chiar și cu șapte goluri diferență, dar Esbjerg a avut o revenire spectuculoasă și a pus presiune pe românce în finalul jocului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM București – Esbjerg 28-26 

Cristina Neagu a fost la înălțime și de această dată. Cea mai bună handbalistă din România a reușit 7 goluri din 13 aruncări. Și Crina Pintea a făcut un meci bun, cu șase goluri din opt aruncări și o eficiență de 75%.  

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost însă Jelena Grubisic, croata din poarta CSM-ului. Aceasta a reuşit 17 parade din 42 de aruncări ale adversarilor.

CSM București a câștigat și partida tur cu Esbjerg. Elevele lui Adi Vasile s-au impus atunci cu 30-29, grație unui gol reușit în ultima secundă de Cristina Neagu. 

CSM București, victorie crucială în Liga Campionilor 

Grație victoriei cu Esbjerg, româncele au urcat pe locul patru în Grupa A. CSM București avea trei înfrângeri consecutive, iar succesul de astăzi a fost ca o gură de aer. 

Reclamă
Reclamă 4

6 victorii, 1 remiză și 4 înfrângeri este parcursul CSM-ului în Grupa A din Liga Campionilor. Pentru handbalistele lui Adrian Vasile urmează un duel de foc cu Metz, ocupanta locului secund în Grupa A.  

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:08

Croația, amendată de UEFA după eliminarea de la EURO 2024! Motivul pentru care a fost primită sancțiunea

12:48

LIVE VIDEOCursa de sprint din Marele Premiu al Austriei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

12:35

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și