Închide meniul

VIDEO | Simona Halep şi-a stabilit obiectivele pentru 2021. "N-o să fie uşor!" Cum s-a relaxat la munte şi de ce a băgat spaima în adversarele din Fed Cup

Mihai Ispas Publicat: 6 ianuarie 2021, 10:39

Reclamă
VIDEO | Simona Halep şi-a stabilit obiectivele pentru 2021. "N-o să fie uşor!" Cum s-a relaxat la munte şi de ce a băgat spaima în adversarele din Fed Cup

DPA Images / Marijan Murat via Hepta

Simona Halep speră să câştige mai multe trofee decât în 2020

Simona Halep a câştigat trei trofee în 2020. Anul acesta, speră să se descurce şi mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Sper să fac treabă bună în Australia"

"Încerc să fac tot ce pot mai bine ca să câştig cât mai multe meciuri, însă n-o să fie uşor, pentru toată lumea o să fie greu în perioada asta.

Momentan plec în Australia, sper să fac treabă bună acolo. Vom vedea cum o să decurgă anul acesta, sper mai bine decât celălalt, care a trecut", a spus Simona Halep.

Alături de iubitul ei, Toni Iuruc, sportiva s-a relaxat la munte, la Valea Doftanei, unde a fost întâmpinată cu flori, pâine şi sare. Ea a primit şi un cadou special: o rachetă din lemn de la un sculptor local.

"E a doua oară când ajung aici, de fiecare dată sunt încântată de ceea ce văd. Am avut parte de fiecare dată de o primite călduroasă. Aşa că voi reveni de mai multe ori", a spus Simona Halep.

Reclamă

"Niciodată să nu o provoci pe Simona Halep la flotări"

Halep a reluat şi pregătirile. Ea a transmis unul dintre antrenamentele de la Izvorani, pe Facebook. Forma Simonei a atras atenţia şi celor de la Fed Cup. Aceştia au glumit când au văzut câte flotări poate să facă românca.

"Niciodată să nu o provoci pe Simona Halep la flotări", a fost mesajul transmis pe contul de Twitter al Billie Jean King Cup, noua denumire a Fed Cup.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep s-a antrenat alături de jucătorul Sergiu Celebidachi. Ea va juca primul turneu pe 31 ianuarie, la turneul WTA 500 de la Melbourne. Apoi, va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și