Închide meniul

VIDEO | Simona Halep şi-a stabilit obiectivele pentru 2021. "N-o să fie uşor!" Cum s-a relaxat la munte şi de ce a băgat spaima în adversarele din Fed Cup

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 ianuarie 2021, 10:39

VIDEO | Simona Halep şi-a stabilit obiectivele pentru 2021. "N-o să fie uşor!" Cum s-a relaxat la munte şi de ce a băgat spaima în adversarele din Fed Cup

DPA Images / Marijan Murat via Hepta

Simona Halep speră să câştige mai multe trofee decât în 2020

Simona Halep a câştigat trei trofee în 2020. Anul acesta, speră să se descurce şi mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Sper să fac treabă bună în Australia"

"Încerc să fac tot ce pot mai bine ca să câştig cât mai multe meciuri, însă n-o să fie uşor, pentru toată lumea o să fie greu în perioada asta.

Momentan plec în Australia, sper să fac treabă bună acolo. Vom vedea cum o să decurgă anul acesta, sper mai bine decât celălalt, care a trecut", a spus Simona Halep.

Alături de iubitul ei, Toni Iuruc, sportiva s-a relaxat la munte, la Valea Doftanei, unde a fost întâmpinată cu flori, pâine şi sare. Ea a primit şi un cadou special: o rachetă din lemn de la un sculptor local.

"E a doua oară când ajung aici, de fiecare dată sunt încântată de ceea ce văd. Am avut parte de fiecare dată de o primite călduroasă. Aşa că voi reveni de mai multe ori", a spus Simona Halep.

Reclamă

"Niciodată să nu o provoci pe Simona Halep la flotări"

Halep a reluat şi pregătirile. Ea a transmis unul dintre antrenamentele de la Izvorani, pe Facebook. Forma Simonei a atras atenţia şi celor de la Fed Cup. Aceştia au glumit când au văzut câte flotări poate să facă românca.

"Niciodată să nu o provoci pe Simona Halep la flotări", a fost mesajul transmis pe contul de Twitter al Billie Jean King Cup, noua denumire a Fed Cup.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep s-a antrenat alături de jucătorul Sergiu Celebidachi. Ea va juca primul turneu pe 31 ianuarie, la turneul WTA 500 de la Melbourne. Apoi, va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și